Rygte: Samsung lancerer Galaxy Tab 4 sammen med Note9

Nye rygter går på at Samsung udskyder Galaxy Watch og i stedet lancerer Galaxy Tab 4 sammen med Note9.

Rygte: Samsung lancerer Galaxy Tab 4 sammen med Note9

Mængden af rygter indikerer, at vi meget snart skal have afviklet Samsungs næste unpacked event. Et event der bliver afholdt i New York den 9. august. Indtil nu har vi fortalt jer, udfra de rygter vi har læst, at der sammen med Samsung Galaxy Note9, bliver lanceret der næste smartwatch, Galaxy Watch. Websitet TechnoBuffalo har fået opsnuset, at der i stedet bliver lanceret den næste high-end tablet fra Samsung med Note9, nemlig Galaxy Tab S4.

Galaxy Watch bliver i stedet lanceret på IFA, siger kilderne. IFA bliver afholdt i Berlin og starter den 31. august. Altså kort efter Samsung Unpacked. 

Læs også: Samsung bekræfter: Inviterer til Unpacked-event om to uger

Et eller andet sted giver det også rigtig god mening, hvis dette skulle være tilfældet. At lancere en tablet, som understøtter Samsungs S-Pen, sammen med Galaxy Note9,  vil klart være noget der giver Samsung masser af opmærksomhed. Specielt lige før et kommende stort Apple event. 

Samsung Galaxy Tab s4 leak

Samsung Galaxy Tab S4

Galaxy Tab S4 skulle være Samsungs næste high-end tablet, og skulle være udstyret med lyd fra AKG, ansigtsoplåsning samt understøtte Samsungs S-Pen stylus og kompatibel med DeX. Skærmen på 10.5″ er af typen AMOLED med formatet 16:10. Derudover skulle den byde på Snadragon 835, 4GB RAM, 64 GB lager og et 7.300 mAh batteri.

Seneste nyt i fortællingen

Der er sket en del siden vi bragte artiklen. mobilsiden kunne ikke slippe historien. d. 11/7/2018 fulgte vi historien op med en ny vinkel på temaet Billeder af Samsung Galaxy Note 9 og Galaxy Tab S4 lækket – Historien kan du læse her. Få også seneste nyt om temaet ved at trykke her..