Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rygte: Samsung på vej med Galaxy Watch og Galaxy S4 mini

Rygte: Samsung på vej med Galaxy Watch og Galaxy S4 mini

Samsung arbejder tilsyneladende på et ”Project J” der blandt andet omfatter et Samsung ur og Galaxy S4 mini.

Samsung arbejder, ifølge SamMobile, tilsyneladende på et projekt kaldet ”Project J”, der omfatter flere enheder, herunder Galaxy S4 mini og et Samsung ur.

Da Samsung sidste år introducerede Galaxy S3 mini, var flere skeptiske omkring enhedens berettigelse, da der f.eks. også fandtes en Galaxy Ace, der ramte nogenlunde samme målgruppe.

Tilsyneladende må Samsung have haft succes med enheden, da de angiveligt er på vej med en Galaxy S4 mini, skriver Unwired View.

I ”Project J” findes også Samsungs svar på Apples rygtede iWatch, der benytter iOS-styresystemet som motor. Vi kender ikke så meget til Samsungs ur-koncept, men et oplagt navn kunne være Galaxy Watch.

Kilde: SamMobile, Unwired View

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Zeb 17-02-2013 14:29:33

Fra Sam Mobile:

Project J Active Fortius:
- Arm Band
- Bike Mount
- Pouch

Det kunne med andre ord sagtens være en medieafspiller ala Galaxy Player 4.0 og 5.0 Arm Band delen kunne være til løbeture, tilsvarende hvad man kan få til mobiltelefoner. Det ville give mere mening med en iPod Touch konkurrent - eller rettere en opdatering til de eksisterende konkurenter. Hvad fanden skal man med en pouch til et armbåndsur?

0 0

Om brug af cookies