Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rygte: Samsung vil skrotte Note-serien

Rygte: Samsung vil skrotte Note-serien

Note 7 katastrofen vil, ifølge interne kilder, få Samsung til helt at droppe ’Note’-navnet i fremtiden.

Samsungs kvaler med Note 7-lanceringen og efterfølgende tilbagekaldelse kan få konsekvenser for Note-seriens fremtid.

Ifølge kilder i Samsungs organisation, vil Samsung frem over helt droppe Note-navnet fremover. Det skriver PhoneArena og citerer unavngivne kilder i Samsung Rusland.

Note-seriens og Samsungs renomé led et knæk efter ikke bare en, men to tilbagekaldelser, hvor både den første og anden serie af Note 7 telefoner måtte trækkes fra markedet efter nogle farlige episoder med selvantændelse.

Se også:  Samsung Galaxy Note 7 er død

Note-mærkenavnet er blevet giftigt for Samsung
Note-mærkenavnet er blevet giftigt for Samsung
Foto: YouTube.com (Samsung Korea)

Negativ opfattelse af Note-navnet

De meget omtalte tilbagetrækninger har samtidig skabt forvirring og sået tvivl om farligheden af Samsungs øvrige produkter. Batterikvalerne har indtil videre vist sig kun at være begrænset til Samsungs Galaxy Note 7-serie.

Ifølge kilden, har en intern undersøgelse vist, at 50% af forbrugerne er skeptiske overfor Note-brandet – tal der tyder på, at mærkevarenavnet nu klinger negativt hos køberne.

Samsung kan derfor se sig nødsaget til at helt at skrotte Note-brandet, for at undgå at mobilkøbere fravælger telefonen alene på grund af navnet.

Den allerførste Note-telefon debuterede den 28. oktober 2011 og kreerede egenhændigt kategorien ’phablet’. Samsung Galaxy Note var den første smartphone nogensinde med en skærm på mere end 5 tommer og bød på unikke pen-baserede funktioner.

Giv din mening til kende:  Har du mistet tilliden til Samsung? [AFSTEMNING]

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies