Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rygte: Sony på vej med monster topmodel

Rygte: Sony på vej med monster topmodel

Ifølge et lækket billede, og rygtebaserede specifikationer, er en Sony topmodel tilsyneladende på vej. Se billeder her.

Sony er på vej med en ny mobil, og denne gang skal konkurrenterne passe på, for Sony er tilsyneladende på vej ind i topmodel-segmentet, det skriver Briefmobile.com.

Navnet skulle efter sigende være Sony LT29i Hayabusa, om det er det endelige navn er uvist.

Hvis Hayabusa er navnet på den kommende mobil, så kan det være at Sony vil have noget til fælles, med verdens tidligere hurtigste serieproducerede motorcykel, fra Suzuki kaldet Hayabusa.

Specifikationer

Denne Android-mobil skulle være udstyret med nogle forventningsfulde specifikationer, blandt andet en opgraderet Snapdragon S4 Pro processor, med den helt nye Adreno 320 GPU fra Qualcomm.

Et 13 megapixel kamera, med HDR-sensor der understøtter videooptagelse, og er specielt god til at tage billeder under lyssvage forhold.

Skærmen skulle ifølge billeder og rygter være en 4,55 tommer, udstyret med HD Reality display, og det hele er pakket ind i et tyndt syv millimeter design og med et batteri på hele 2.200 mAh, der skulle være nok til at give mere end en hel dags brug.

Ifølge rygterneskulle telefonen være klar til offentligheden i juni måned, med en lancering i juli 2012.

Billede af Sony LT29i Hayabusa
Billede af Sony LT29i Hayabusa

Billeder taget med enheden

Telefonen er som tidligere nævnt blevet spottet på billedet, som kan ses herover. Men også billeder taget med telefonen er angiveligt blevet fanget som kan ses herunder:

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

beikes 12-06-2012 11:23:02

Sony's brugerflade har nu altid været toppen af poppen, og hvis de nu også kan være med hvor det sner, med fedt design, holdbart batteri og en gedigen browseroplevelse, så er det jo bare fedt. Vi mangler generelt konkurrence på det danske marked..

Om det er dual eller quad er stadig underordnet for mig (og de fleste), men der skal kæles for harmonien i hardwaren, og så skal materiale- og byggekvalitet ligge på et meget højt niveau. Designet er altid den sidste, afgørende faktor, og her er jeg bange for, at 7mm er en anelse for tynd. Vi så det med Motorola Razr, og den lå altså ikke specielt godt i hånden. Så er alternativet at runde kanterne af, men så er der fare for endnu en Samsung/iPhone klon, designet til de metroseksuelle. Jeg foretrækker personligt 8-9mm i tykkelsen, og så må vægten gerne være mindst 125g.

Men jeg er fortrøstningsfuld, for af alle de mange enheder jeg har haft gennem tiderne, er det bare Sony's jeg har været gladest for, g også dem jeg har længst i brug, hvilket specielt gjaldt for 'dumbphones'. De har så meget patent og knowhow at trække på, og jeg er ikke i tvivl om, at de nok skal lave en værdig konkurrent til sgII, Razr Maxx og One X/S

0 0
spock123 05-05-2012 19:31:56

Apex Launcher. Færdig, slut.

0 0
Bepper 30-04-2012 14:53:03

Har sådan glædet mig til at komme tilbage til Sony (Ericsson), efter at have prøvet Touchwiz og Sense, som bare ikke er ligeså godt som det gamle SE system.
Og denne her telefon lyder som om at den rammer den lethed, skærmstørrelse og batteri jeg er på udkig efter + at det er Sony.
Lad den blive et hit!

0 0
30-04-2012 10:34:57

med en backup, hvis sammy failer :D

0 0
Om brug af cookies