Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rygte: Sony Sirius får også Qualcomm Snapdragon 805 processor

Rygte: Sony Sirius får også Qualcomm Snapdragon 805 processor

Sony’s næste flagskib bliver efter sigende præsenteret til CES, og er drevet af Qualcomms nyeste processor.

Næste generation af flagskibs-mobiler fra tech-giganterne er lige om hjørnet med den kommende CES-messe i Las Vegas, og flere af informationerne er i forvejen lækket. 

Nye HTC M8 detaljer lækket

Nu forlyder det at Sony i 2014 vil præsentere 2 nye mobiler, hvor den ene efter sigende skulle være klar til at blive fremvist på CES. Det skriver Technodify

Mobilen, der angiveligt skulle hedde “Sirius”, vil komme med en 5.2” skærm med en opløsning på 2560 x 1440 pixels. Den skulle endda være drevet af en Snapdragon 800 or 805 chip sammen med 3GB RAM.

På bagsiden vil man kunne finde Sonys G Lens-kamera med 20.7 Megapixels. Den nye flagskibsmodel vil også kunne huse et batteri på 3500 mAh, og komme med Android 4.4 KitKat præ-installeret.

Den anden mobil, som angiveligt skulle blive præsenteret fra Sony på et senere tidspunkt, går under navnet “Canopus”. Den skulle være en efterfølger til deres kæmpe Xperia Z Ultra phablet. Der er på nuværende tidspunkt ingen specifikationer på den model, men vi skulle i følge rygterne kunne forvente en lancering engang i Maj.

Kilde: Technodify

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies