Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rygte: Sony Xperia M4 Aqua - ny fisk i havet

Rygte: Sony Xperia M4 Aqua - ny fisk i havet

Jævnfør seneste rygter vil Sony præsentere en vandglad mellemklasses smartphone til MWC 2015

Bemærk det er Xperia Aqua M2 på billedet
Bemærk det er Xperia Aqua M2 på billedet

Da Sony for tid tilbage lancerede Sony Xperia M2 Aqua, viste de hvor vandglad en telefon i vor tid kan være. Det ydre og indre var belagt med den højeste klassificering af vandtæthed for en smartphone, kaldet en IP 68-certificering.

Nu tyder et læk fra Xperia Blog på en tilbagevenden af denne vandglade vandtætte vandhund. Her vil mange undre sig over det eventyrlige 3-tal er oversprunget til fordel for M4-navnet - det er en Sony-ting.

Læs også: Sony Xperia M2 Aqua: Blandede, men vandtætte bolcher

Sony anråbte sig opmærksomhed ved lanceringen af deres mini-flagskib, Z1 Compact, tilbage i start 2014. Alle topspecifikationer var intakte fra flagskibet, men de fysiske dimensioner fik et nøk nedad til fordel for énhåndshåndtering.

Her så man også at den efterfølgende arvtager sprang et kaldetal over, og landede på Z3 Compact i stedet. Sony beslutter sig altså blot for hvor langt de anser deres telefons revolution for at være, og navngiver dem herefter.

Læs også: Sony Xperia Z1 Compact anmeldelse: Muskelmobil i kompaktklassen

Nedenstående billede viser en tabel hvor navnet Xperia M4 Aqua indgår blandt andre Sony-modeller. Hvad der også er værd at bemærke er, at trods Sony ikke rygtes at stå med et flagskib for skud, vil denne spiller stadig være væbnet med Android 5.0 Lollipop fra fødslen.

Specifikationerne er stadig ukendte, men en LTE-antenne forventes i den IP68 (og måske endda højere?) godkendte krop, hvilket betyder at Xperia Aqua M4 vil kunne holde vejret i 1 meters dybde i mere end 30 minutter.


Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies