Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rygte: Specs til kommende LG G3 lækket

Rygte: Specs til kommende LG G3 lækket

Ikke overraskende er LG også i søgelyset forud for kommende CES med formodentlige lækket specs på kommende LG G3.

Billede af LG G2
Billede af LG G2

Indtil videre ser det ud til, at 2014 også bliver det år hvor mobilerne får nogle fantastiske skærme med en opløsning, der indtil for få år siden, var utænkelig. 

Nu forlyder det fra ZDNet Korea som, via pålidelige kilder, har informationer omkring den kommende flagskib fra LG, der ikke overraskende kommer til at hedde LG G3. Det skriver phonearena.com

Mobilen skulle efter sigende få et såkaldt Quad HD display med en opløsning på 1440 x 2560 pixels, men der meldes ikke om størrelse på skærmen. LG G3 skulle desuden være udstyret med et 16 MP kamera på bagsiden. 

Hele balladen skulle desuden drives af en 64-bit octa core ARM processor, der skulle have fået kodenavnet LG Odin. Denne processor skal efter sigende også bruges i kommende G Pad tablets. 

Indtil videre forlyder det at LG G3 er klar til sommer, hvilket umiddelbart kan være sent i forhold til S5, der med tilsvarende specs, ser ud til at være gået i produktion forud for kommende CES messe. 

Kilde: phonearena.com

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Morten Jensen 27-12-2013 11:01:39

G3'eren bliver nok ikke nær så nyskabende som G2'eren, men jeg glæder mig til at læse de endelige specs.
Og hvis LG skulle overraske med en Google Play edition af G3'eren, ja så bliver det først rigtig interessant. :-)
Men der er selvfølgelig også mulighed for, at G3'eren danner grundlag for en Nexus 6 telefon. Så kommer der næppe en Google Play edition er G3'eren.

1 0

Om brug af cookies