Rygte: Ti millioner forubestilte Galaxy S III

Samsungs afløser for den meget roste Galaxy SII, er allerede forudbestilt i over ti millioner eksemplarer.

Rygte: Ti millioner forubestilte Galaxy S III

Samsungs Galaxy S III bliver uden tvivl en af de bedste Android telefoner, der kommer på markedet i 2012.

Anmeldelserne af den nærmeste konkurrent: HTC’s One X er allerede kommet frem flere steder, og anmelderne er ikke ubetinget begejstrede.

Læs også Mobilsiden.dks anmeldelse af HTC One X.

Men hvorfor er vi så begejstrede for Galaxy S III? Måske fordi forgængeren Galaxy S II er blevet udråbt til den bedste smartphone på markedet. Måske fordi Samsung laver deres egne komponenter, og det forventes at de kommer det absolut bedste i telefonen som deres fabrikker kan producere.

Og Galaxy S III er virkelig populær. Så Populær, at den er forudbestilt i mere end ti millioner eksemplarer. Det hævder chefen for Mobile Review Eldar Murtazin ifølge IntoMobile.

Ti millioner eksemplarer er rigtig mange smartphones. Det tog Samsung fem måneder at udsende lige så mange eksemplarer af Galaxy S II.

Det forventes at Galaxy S III præsenteres i slutningen af april eller i løbet af maj.

Historien følges op

Her får du den kronologiske fortsættelse i historien og anvisning til absolut seneste nyt om temaet. mobilsiden gik et skridt videre. Allerede d. 2/4/2012 fulgte vi historien op med en artikel omkring temaet Overblik: Årets første 13 mobiltests – få overblikket herKlik her for at åbne artiklen.. Tjek også seneste nyt om emnet ved at klikke her..