Rygte: Verizon vil sælge den nye iPhone fra 21. september

Teleselskaberne gør klar til iPhone præsentation den 12. september. Det forlyder Verizon sælger "iPhone 5" fra den 21. september.

Rygte: Verizon vil sælge den nye iPhone fra 21. september

Kilder rapporterer, at teleselskabet Verizon har forbudt deres ansatte, at holde fri eller ferie i perioden 21. september og frem til den 30. september. Det skriver Afterdawn.com.

Når teleselskaber og forhandlere normalt forbyder deres ansatte i det, så er det lig med store produkt-lanceringer. Derfor gætter kilder på, at Verizon får den kommende iPhone til salg fra 21. september. Skulle det være rigtigt, så tyder det også på at offentligheden får den fremvist onsdag den 12. september.

Sidste år annoncerede Apple iPhone 4S den 4. oktober og den kom til salg i USA den 14. oktober.

Hvornår vi skal forvente, at få den næste generation af iPhone (også omtalt om iPhone 5) til salg i Danmark er endnu uvist.

Det videre forløb i sagen

Redaktionen har fulgt sagen og her er den seneste opdatering. mobilsiden kørte videre med bolden. 20/8/2012 fik historien nyt liv med artiklen iPhone er en af de sikreste enheder – Du kan læse det videre forløb her. Seneste tidende om temaet kan du læse her..