Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rygte: Xperia X2 set fra tegnebordet

Rygte: Xperia X2 set fra tegnebordet

Flere specifikationer på næste generation af Xperia-serien er dukket op.

Der har efterhånden været mange rygter om Xperia X2 - anden generation af Xperia-serien, men nu er der også dukket plantegninger op af X2'eren.

Det seneste rygte fortalte ellers at Sony Ericsson ville give X2 Android, men nu forlyder det at Windows Mobile 6.5 vil blive brugt.

Herudover er der snak om en 3,5" OLED-skærm med WVGA-opløsning. Xperia X2 vil eftersigende også blive præsenteret meget snart.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

SPN 10-07-2009 11:53:35

Der var egentlig ikke noget at komme efter vedr. Xperia. Allerede ved udgivelsen var den langt bagud i forhold til andre.
Sony Erichsson lever åbenbart i en varden helt for sig selv, og det kan man undre sig over, eftersom Sony i mange år har "trådt nye stier" på mange områder.
Derfor undrer det de ikke er i stand til, at tage et syvmileskrid på mobilområdet, - se bare Samsung - vist er den nye HD ikke perfekt, men de er sgu fremme i skoene!
Samsung er i øvrigt et meget ungt firma set i forhold til Sony, som trods alderen stadig formår at komme med nye innovative ting.
Sony tag jer sammen og giv Erichsson folkene et los i røven, - så de kan oppe sig og komme med en high end model der siger spar 2 til markedet - herunder Iphone. I kan jo så mange gode ting!

0 0
Frederik Egtved Dejgaard 08-07-2009 20:52:17

Inde på gsmarena.com skriver de da ellers således:
"It seems that Sony Ericsson have put some extra hard work in customizing the Android UI, adding some nice touches of their own. Messaging and social-network integration is pretty duly covered, as suits a full QWERTY-enabled handset."

Plus der er video af noget der ligner en Android version.

0 0

Om brug af cookies