Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rygter: Cybershot efterfølger til K850i

Rygter: Cybershot efterfølger til K850i

K870i, efterfølgeren til Sony Ericsssons K850i er undervejs, og den skulle have ekstra fede kamerafunktioner at tilbyde.

Så skulle efterfølgeren til Sony Ericssons Cybershot-flagskip K850i være på trapperne, allerede før forgængeren er kommet på markedet.

Navnet på efterfølgeren er K870i. Den skulle efter sigende have et 5 megapixels kamera, ligesom forgængeren. Man fristes næsten til at synes, det er for lidt, eftersom den er af en nyere dato, såfremt den lander på markedet.


I K870i er der lagt klar vægt på kamerafunktionerne. Udover de 5 megapixels, skal den med videofunktionen kunne tage 120 billeder i sekundet - og disse har en opløsning på 630x480 pixels. Hvis disse fakta holder, lyder det ganske lovende.

Der er dog også en dejlig nyhed, idet mobilen er udstyret med 3 gange optisk zoom. Sammenligner man denne funktion med K850i, har man her i stedet en 16x digital forstørrelse.

Desuden forventes K870i at have GPS, så den kan benyttes som et bærbart navigationssystem.

Men om denne mobil nogensinde lander på markedet, eller om det blot forbliver ved rygtet, er ikke til at gisne om.

Men kritikere tror ikke, at der er tale om en efterfølger til K850i. De mener simpelthen, at det hele lyder for godt til at være sandt. Samtidig klandrer de også billederne af mobilen for at være usande, idet de hævder, det er billeder af bagsiden på en Sony Cybershot-kamera, skriver Areamobile.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies