Rygter lover iPhone 5 og iPad 3 til oktober

Apple har bedt sine leverandører gøre klar til produktion af både iPhone 5 og iPad 3 til lancering senest i oktober.

Rygter lover iPhone 5 og iPad 3 til oktober

Nye rygter lover, at Apple lancerer både en iPhone 5 og en iPad 3 til oktober.

Og rygtesmeden er ikke hvem som helst. Ophavet er magasinet Digitimes, der normalt har godt styr på, hvad der rører sig i tech-verdenen.

Ifølge nyhedstjenesten har leverandører i Apples produktionslinje fået ordre på at forberede produktionen af den næste generation af iPhone og iPad, med lanceringsdato i løbet af september og oktober.

Rygtesmedene er generelt enige om, at Apple vil lancere en ny iPhone omkring det tidspunkt, mens en ny iPad er et mere kontroversielt rygte.

En række kilder hævder, at Apple vil lancere en iPad 3 i efteråret for at holde konkurrenterne stangen. Men rygterne er blevet mødt med skepsis af andre, der forventer at Apple holder fast i sin årlige lanceringscyklus.

Ifølge artiklen i Digitimes vil den nye iPad være tyndere og lettere end iPad 2, og den vil blive udrustet med en skærm med en opløsning på 250 dpi, hvilket er dobbelt så meget som skærmen på iPad og iPad 2.

Her på redaktionen er vi i vildrede. Normalt tror vi at Apple holder sig til sin stramme årlige lanceringscyklus, som de har gjort i årevis. På den anden side er rygterne – specielt om en ny iPhone – massive. Og der går sjældent røg uden en brand … 

Redaktionen fastholder fokus på sagen

Her finder du efterfølgende nyt og link til de seneste nyheder om temaet. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 4/7/2011 blev fortællingen ført videre med en vinkel på App Store runder 100,000 apps til iPad – Læs videre her. Er du interesseret i absolut seneste nyt om temaet, så klik her..