Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rygter: Mere info om Rachael og Kiki

Rygter: Mere info om Rachael og Kiki

Så er der frisk sladder om de to spændende Sony Ericsson'er.

Sony Ericsson har mange jern i ilden for tiden, og nu er der dukket endnu mere information op om de to rygtede Rachael og Kiki. Boy Genius Report har blandt andet fået billeder og video af telefonerne.

Rachael menes at blive en Android-baseret touch-mobil - i Xperia-serien. Den har den kraftfulde Snapdragon-processor fra Qualcomm samt otte-megapixels kamera, Turbo 3G og 3D-features.

Kiki er der ikke mange specifikationer på, men designet ser unikt ud. Det er ikke til at finde ud af, om telefonen er touch-baseret eller om designet bare er specielt.

Vurdér selv på billederne her...

Du kan også se en video af Rachael her...

Xperia og Android?

Rygterne om Rachael ser ud til at blive mere og mere sikre, men samtidig er der også spekulationer i, at Sony Ericsson vil komme med deres Xperia X2 med Windows Mobile snarest.

På billederne af Rachael er det dog tydeligt, at telefonen er en del af Xperia-serien, og det vækker spørgsmålet: Kommer vi til at se både Android og Windows Mobile i Xperia-produkter?

Det ser sådan ud, og man kunne forestille sig, at begge Xperia-rygter vil blive præsenteret inden for en overskuelig fremtid.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies