Rygter: Mere om iPhone 3G lanceringen

Tyndere, bedre materialer, 3G og muligvis op til 32 GB hukommelse.

Rygter: Mere om iPhone 3G lanceringen

Apple gør klar til at lancere den kommende 3G iPhone i juni måned. Det vil efter alt at dømme ske på Apples Worldwide Developer Conference (WWDC). WWDC afholdes om godt 60 dage, og falder derfor godt sammen med spekulationer og tidligere rygter.

TGDaily kan via kilder tæt på Apple fortælle, at en iPhone med 3G vil få debut på WWDC og kommer i udgaverne, 8GB udgave til ($399), 16GB til ($499) og formegentlig også en 32GB, sidstnævnte er dog ubekræftede rygter.

Apple vil formegentlig også have "barberet" hele 2,5 mm af den oprindelige tykkelse af iPhonens størrelse, hvilket vil give en tynd 3G iPhone. Materialet til coveret vil også være ændret til en mere "high-end" udgave og altså ikke føles "plastik-agtig". Desværre vil det ikke være muligt at udskifte batteriet selv.

Allerede nu er mange medier sikre på, at den kommende 3G iPhone vil have Turbo 3G, via den Infineon-baserede GOLD3H-chip.

Historien er ikke slut

Efterfølgende fulgte redaktionen op på temaet. mobilsiden gik videre med sagen. 10/4/2008 fik historien nye ben at gå på med artiklen om Den næste iPhone har Turbo 3G – Artiklen kan du læse her. Se også seneste nyt om emnet her..