Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rygter: Mere om Nokia 5730 XpressMusic

Rygter: Mere om Nokia 5730 XpressMusic

Et anerkendt medie har fået fingerne i en prototype af den omtalte Nokia 5730 XpressMusic.

Mobile-review.com har på mystisk vis fået fat i en prototype af Nokia 5730 XpressMusic, en telefon der slet ikke er blevet officielt præsenteret endnu. Telefonen ser dog ud til at fungere, og internetmediet hævder, at Nokia vil præsentere 5730 i denne uge.

5730 XpressMusic er ikke udelukkende lavet til musik - hvilket ellers er kendetegnet for serien. Den har et stort slide-out QWERTY-tastatur, så den også er god til alle former for instant messaging, sms'er og så videre.

Telefonen har stadig en dedikeret musik-knap, musikafspiller, samt 140mb intern hukommelse og plads til udvidelse via microSD-kort. 3,5mm jack-stik er også tilgængeligt.

Ligeledes har mobilen 3,2 megapixels kamera, EDGE, GPS og Bluetooth. Der er altså masser af muligheder og features - dog er der ingen bekræftelse på 3G-understøttelse.

5730 XpressMusic ser ud til at komme i den fornuftige prisende. Mobile-review har fået at vide, at prisen vil blive lige under 300 amerikanske dollars, hvilket nok betyder i omegnen af 2.000 danske kroner inkl. moms.

Intet er blevet bekræftet endnu, men mon ikke Nokia kommer med en udmelding snarest.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies