Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rygter: Microsoft har underlige Windows Mobile-planer

Rygter: Microsoft har underlige Windows Mobile-planer

Windows Mobile 6.5 skal kun konkurrere mod Android, mens 7.0 skal klare truslen fra Apple. Microsoft ser ud til at have underlige planer.

Microsoft er kommet i vanskeligheder med iPhone og Android, og det forældede Windows Mobile kan ikke konkurrere mod de nye innovative styresystemer. Men IT-giganten gør nu klar til comeback.

Ifølge DigiTimes vil Windows Mobile 6.5 blive lanceret til oktober, mens brugerne må vente på 7.0-versionen til februar 2010.

6.5 holder ifølge rygterne fast i det traditionelle Windows Mobile-interface, mens 7.0'eren bliver et helt nyt system, som vil adskille sig fra de ældre versioner.

Android ingen trussel

At Microsoft først vil have en konkurrent til Android og iPhone om et halvt år virker grotesk, men ifølge DigiTimes' kilder ser Microsoft ikke Android som en trussel. I hvert fald ikke en stor en af slagsen.

Således er det planlagt at Windows Mobile 6.5 skal gå i direkte konkurrence med Android, mens version 7.0 senere skal klare konkurrencen fra Apple og iPhone.

Det betyder at Microsoft vil køre en strategi med to styresystemer på én gang. 6.5 til de billigere modeller og 7.0 til topmodellerne.

Diverse eksperter har allerede kommenteret på rygterne, og det bliver blandt andet kaldt bizart, at Microsoft tror 6.5 kan konkurrere mod Android. Set i forhold til Androids udvikling vil selv Windows Mobile 7.0 komme i problemer.

Spekulationerne er dog ikke blevet bekræftet.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Daniel Jørgensen 20-08-2009 10:49:05

Det er sådan set min holdning til det. De må lære at forstå at de ikke bare kan vinde altid bare fordi de er almægtige Microsoft.

Og at de opdatere et gammelt styresystem med lidt grafiske ændringer er altså ikke nok til at tage konkurrence imod Android og iPhone.

De burde have skippet 6.5 og fokuseret på 7.0 så den kunne have været kommet ud for længe siden efter min mening

0 0

Om brug af cookies