Rygter: Microsoft har underlige Windows Mobile-planer

Windows Mobile 6.5 skal kun konkurrere mod Android, mens 7.0 skal klare truslen fra Apple. Microsoft ser ud til at have underlige planer.

Rygter: Microsoft har underlige Windows Mobile-planer

Microsoft er kommet i vanskeligheder med iPhone og Android, og det forældede Windows Mobile kan ikke konkurrere mod de nye innovative styresystemer. Men IT-giganten gør nu klar til comeback.

Ifølge DigiTimes vil Windows Mobile 6.5 blive lanceret til oktober, mens brugerne må vente på 7.0-versionen til februar 2010.

6.5 holder ifølge rygterne fast i det traditionelle Windows Mobile-interface, mens 7.0’eren bliver et helt nyt system, som vil adskille sig fra de ældre versioner.

Android ingen trussel

At Microsoft først vil have en konkurrent til Android og iPhone om et halvt år virker grotesk, men ifølge DigiTimes’ kilder ser Microsoft ikke Android som en trussel. I hvert fald ikke en stor en af slagsen.

Således er det planlagt at Windows Mobile 6.5 skal gå i direkte konkurrence med Android, mens version 7.0 senere skal klare konkurrencen fra Apple og iPhone.

Det betyder at Microsoft vil køre en strategi med to styresystemer på én gang. 6.5 til de billigere modeller og 7.0 til topmodellerne.

Diverse eksperter har allerede kommenteret på rygterne, og det bliver blandt andet kaldt bizart, at Microsoft tror 6.5 kan konkurrere mod Android. Set i forhold til Androids udvikling vil selv Windows Mobile 7.0 komme i problemer.

Spekulationerne er dog ikke blevet bekræftet.

Seneste tilføjelse til sagen

Historien tog relativt hurtigt en ny drejning. mobilsiden gik et skridt videre. 19/8/2009 havde redaktionen fokus på artiklen; Blog: Det er ikke nok at være kendt! – Du læser den her. Redaktionen har fokus på tematikken. De seneste nyheder finder du her.