Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rygter: Motorola ROKR E8 og mere om Z10

Rygter: Motorola ROKR E8 og mere om Z10

Ifølge rygter er der gang i Motorola. Nu er der kommet oplysninger om den kommende ROKR E8, mens specifikationerne på RIZR Z10 er blevet mere specifikke.

Der er gang i sladderen rundt omkring i cyberspace. Motorola meddelte sidste uge, at de vil præsentere en ny række mobiltelefoner i oktober, men allerede nu er der fuld gang i rygterne.

Sidste uge drejede det sig om U9 og W5, som hurtigt blev betegnet som kommende skuffelser. Derefter kom Z10, som så betydeligt mere spændende ud. Nu er der så kommet flere detaljer om RIZR Z10, som den vil hedde, mens der også er startet rygter om en ROKR E8.

RIZR Z10 vil ifølge rygterne helt sikkert komme med Symbian UIQ 3.2. Smartphonen vil samtidig have quadband GSM, EDGE, Turbo-3G, 3,2 megapixels digitalkamera, 90mb intern hukommelse, microSD, og vil komme på markedet i første kvartal 2008.

ROKR E8 vil blive endnu en musiktelefon i rækken, og kommer blandt andet med et multifunktions "Omega Hjul", lidt i stil med navigeringshjulet fra en iPod. E8 vil samtidig have 2GB intern hukommelse og mulighed for udvidelse via microSD. Desværre må man undvære 3G.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies