Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rygter: Nokia N810, iPhone 16GB og gPhone

Rygter: Nokia N810, iPhone 16GB og gPhone

I dag går spekulationerne på Nokia N810 Internet Tablet, en iPhone 16GB og, at Google vil lave en gPhone så simpel og primitiv som muligt.

Nokia N810 Internet Tablet

Rygtet kommer godt nok fra et sjovt sted, men sandsynligheden er stadig ret høj. En pressemeddelse fra Island Def Jam fortalte om planerne til en af deres fester den 23. oktober. Her blev lanceringen af efterfølgeren til N800 Internet Tablet nævnt.

Der meldes intet om nogle specifikationer, men pressemeddelsen fortæller tydeligt, at der vil foregå en lancering af Nokia N810 Internet Tablet.

Apple iPhone 16GB

Her falder sandsynligheden til noget der ligner nul. Det er billeder fra debatsiden MacRumors, der så ud til, at afslører en kommende 16GB-udgave af iPhone.

De mere erfarne brugere fik dog hurtigt gjort kål på rygterne, da fem punkter blev fremlagt, som fortalte fejlene ved billederne.

De fem fejl, samt billederne som startede rygterne, kan ses her:

Engadget om iPhone 16GB

Google gPhone uden mange funktioner

Indtil videre har mange snakket om Google gPhone, som en konkurrent til iPhone, Palm Treo, Blackberry og lignende produkter. Men nu fortæller diverse analytikere, at gPhone vil blive uden en masse funktioner, og i stedet med én Gbutton.

Grunden er, at med en speciel Google-knap vil brugere kunne gå direkte ind på Googles hjemmeside, og finde navigation, kontakter, oplysninger, billeder, videoer, dokumenter og alt hvad der ellers er tilknyttet Google-universetet.

Det vil samtidig betyde, at der ikke vil være behov for funktioner, som vil hæve prisen. Derfor vil prisen for en Google gPhone formentlig blive en brøkdel af for eksempel iPhone.

Sandsynligheden er svær at spå her. Spekulationerne er mange om gPhone, og disse kunne lige så vel være rigtige, som alle de andre. Kilderne, Global Equities Research og The Envisioneering Group er normalt holdbare.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies