Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rygter: Nokia N95 8GB på vej

Rygter: Nokia N95 8GB på vej

Bedre batteri, større skærmopløsning, sort farve og 8 GB (gigabyte) brugerhukommelse. Nogle mener og vide, at N95 snart bliver opdateret.

Konstrueret foto af en sort Nokia N95
Konstrueret foto af en sort Nokia N95

Nokias flagskib N95 er på vej i en opdateret udgave. Det melder rygtemøllen for tiden.

Ændringerne skulle blandt andet være større skærmopløsning (VGA), større batteri (1200 mAh, mod 950 mAh i nuværende version) og dermed længere standby- og taletid, systemhukommelse på 128 MB og endelig, sort cover og lagerplads på 8 GB.

Rygterne forstærkes af en data xml-fil på Nokias server, der indeholder modelnavnet "NN95_8GB", præcis som vi så det med Nokia N81. Se filen med teksten NN95_8GB, klik her!

Det lyder lovende, især taget i betragtning, at Nokia N95 som den ser ud nu, langt fra er så interessant et produkt, som der i første omgang var lagt op til.

Nu skal man jo ikke tro på alt, og på diverse fora kan "nørderne" heller ikke blive enige om, hvorvidt der virkelig er tale om en ny kommende version eller Nokia måske vælger, at lancere udgaven med et helt andet modelnummer, F.eks. N96. Formålet med dette kunne være, ikke at få en masse købere på nakken, som følger sig snydt, ved at købe en "gammel model" når Nokia så tæt på lancerer en version to.

Der spekuleres i en lancering i december 2007 eller første kvartal 2008.


Nokia N95 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies