Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rygter: Sådan bliver den nye iPad

Rygter: Sådan bliver den nye iPad

I morgen ved du præcis om der kommer en ny iPad, og hvad specifikationerne i såfald bliver. Hvad rygterne siger, kan du læse her.

Apple afholder i morgen en event, hvor de forventes at præsenterer en ny iPad model. Om der overhovedet kommer en ny iPad vides med sikkerhed i morgen, men forventningerne til det er store – så skuffelsen bliver nok endnu større hvis det ikke er tilfældet.

Apple-eventen afholdes i morgen aften dansk tid i Yerba Buena Center, San Francisco, hvor også iPad 2 blev præsenteret. Mobilsiden.dk følger eventen live, og du kan chatte med her.

Ifølge flere rygter på internettet vil den nye iPad hedde iPad 3 eller iPad HD, og det forventes prisen på den vil være den samme, som for den nuværende iPad 2. Hvad iPad 2 koster netop nu, kan du se på Mobilpriser.dk.

Rygtesmedene forventer også, at den vil komme på markedet i USA seneste en uge efter præsentationen. Hvilket var tilfældet med iPad 2, da den blev lanceret. Rygterne bygges blandt andet på, at priserne på luftfragt fra Kina er begyndt at stige.

Det menes ikke udseendet vil blive ændret synderligt fra hvordan iPad 2 ser ud. Dog mener Bloomberg, at skærmen vil være meget bedre i den nye iPad.

Blandt andet informationweek.com skriver også, at den nye iPad vil have et otte megapixels kamera, og den måske bliver en 4G/LTE model. Dette er de forskellige medier dog meget i tvivl om, da det måske kan gøre den ikke kan komme worldwide pga. forskellige netværk.

Techradar skriver også, at iPad 3 vil have en quad-core processor – vil du være helt opdateret på de nyeste rygter så kan du følge dem her.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

06-03-2012 15:21:56

Men nærmere gætter jeg på en iPad 2S. Eftersom designet ikke ser ud til at blive ændret, og det rent faktisk kun er indmaden der ændres.

0 0

Om brug af cookies