Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rygter: Sony Ericsson C905 bliver opgraderet

Rygter: Sony Ericsson C905 bliver opgraderet

Ifølge nye rygter vil Sony Ericsson komme med en ny udgave af C905, hvor hukommelsen har fået sig en gevaldig overhaling.

Der er dukket rygter op på nettet, som fortæller at Sony Ericsson vil præsentere deres topmodel C905 i en opdateret udgave. Det fortæller blandt andet Mobile Review.

Den nye C905 får 8GB hukommelse, og det bliver med stor sandsynlighed den interne hukommelse, der får opdateringen. Det kan dog være, at Sony Ericsson i stedet bare vil inkludere et 8GB hukommseskort i salgspakken.

C905'eren vil ikke modtage flere lignende funktionsopgraderinger ifølge rygterne.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Anders 17-04-2009 23:03:04

Har samme problem med min Sony Ericsson C905 vil man videre sende en sms sender den ikke hele teksten med. opdaterede telefonen i håb om det hjalp. men stadig samme fejl. Sendte den til rep hos tdc som fik den 14 dage senere og sagde det ikke kunne løses :( fik så efter en mindre diskution en ny men problemmet er det samme. men kan kopiere teksten og sætte den ind i en ny sms men burde jo ikke være nødvændigt med så dyr en telefon. ellers super fed telefon gps delen er bare også dårlig da den hver gang de drejer tror du er ude af dens position.

0 0
Michael 27-03-2009 10:00:13

Lækker mobil Men har bare fået en der ikke dur retter sagt har fået 4 stk på en uge og de har de samme fejl med at den ikke kan vidre sende sms i den rigtige længde eller den sletter dem helt.
Har fået bytted dem i den lokale tdc butik uden problemer og sony ericasson har erkendt at der er problemer med dem men kan ikke sige hvo´rnår der kommer en opdatering der kan hjælpe på problemet.
hAR SNAKKED MED tdc (Karen KGO) Og de kan ikke lade handlen gå tilbage pga jeg har taget mobilen i brug ja det er sku underligt at jeg har det ellers kan jeg sku nok ikke finde udaf om den dur HALLOOOOOOO!!!.
Men de vil sende den til rep selvom alle de ander jeg har fået ikke dur hvordan F kan de så tro de kan rep den når en ny ikke dur og de sælger noget der ikke dur og det er mit problem Har været kunde hos TDC i 23 År men det skal der vist laves om på hurtist muligt
MVH Fra en TDC kunde der føler sig godt behandlet :O(

0 0

Om brug af cookies