Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rygter: Sony Ericsson klar med PSP-telefon tirsdag

Rygter: Sony Ericsson klar med PSP-telefon tirsdag

Pålidelige rygter omkring på internet har afsløret to nye telefoner, som Sony Ericsson vil præsentere tirsdag denne uge - her i blandt en mulig PSP-telefon.

Rygterne om en PSP-lignende spilletelefon fra Sony Ericsson har stået på i længere tid efterhånden, og nu ser der endelig ud til, at være en under opsejling - eller i hvert fald noget der ligner.

Imorgen præsenterer Sony Ericsson to nye mobiltelefoner, og de er allerede blevet afsløret med detaljerede specifikationer og billeder. Den mest spændende er F305, som vil have en Wii-lignende bevægelsessensor, så telefonen kan bruges ligesom et Wii-joystick.

F305 vil komme med et pre-installeret bowlingspil, som helt sikkert vil give opmærksomhed til spilleren.

Spilletelefonen vil samtidig have EDGE, højttalere i stereo, Bluetooth, FM-radio, mulighed for Memory Stick og musikafspiller. Den vil komme i butikkerne i tredje kvartal.

Den anden telefon, som forventes at blive præsenteret imorgen, er den billige kameratelefon S302. Den sætter Sony Ericssons nye S-serie i gang, som står for Snapshot. Serien er for telefoner, som ligger vægt på kameraet, men ikke er på højde med Cybershot-serien.

S302 har også musikafspiller og Bluetooth, og vil komme på markedet i fjerde kvartal i år.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies