Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rygter: Sony Ericssons 2009-planer

Rygter: Sony Ericssons 2009-planer

Mobilsiden.dk har fundet en liste over otte Sony Ericsson-mobiler, som vi forventer i begyndelsen af 2009.

Onlinemediet Boy Genius Report har fået samlet en liste over, hvad man forventer, at Sony Ericsson præsenterer i begyndelsen af 2009. Det skal dog siges, at Sony Ericsson før har aflyst modeller, som allerede har fået udviklingsnavne og specifikationer.

Yao / W305 : En billig Walkman-slider, som forventes at blive præsenteret i slutningen af første kvartal 2009. F305 i Walkman-udgave.

Yue : Cybershot-telefon med 3,2 megapixels kamera. Får candybar-design, og forventes at blive en efterfølger til K550. Præsenteres i slutningen af første kvartal 2009.

Frances : Cybershot-slider med masser af kamerafunktioner og GPS, samt objektivdæksel.

Athena : Snapshot-mobil der forventes at blive efterfølgeren til S302. Præsenteres i slutningen af 2009.

Filipa : Cybershot i den dyre ende. Fem megapixels, 2,2" ridsefri skærm med QVGA-opløsning, HSUPA, TV-out og masser af ekstra features.

Kate : Endnu en Cybershot, denne gang med 3,2 megapixels. Har EDGE og HSDPA, men også accelerometer. Kommer i to farver, og et candybar-design.

Rika / W705 : Walkman-udgave af G705 med 2,4" skærm, trådløst netværk, A-GPS og Bluetooth. Kommer med et inkluderet 4GB M2-kort, og bliver lanceret i tre farver.

Miranda : Der er endnu ikke nogen oplysninger, andet end at den vil blive præsenteret i begyndelsen af 2009.

Endnu en gang bliver det altså kamera og musik, som Sony Ericsson vil fokusere på. Desværre ingen deciderede smartphones eller otte megapixels kamera.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies