Rygterne om iPad Mini fortsætter

Der har længe været rygter omkring en iPad Mini og de ser ud til at fortsætte. De nyeste går på en præsentation i oktober.

Rygterne om iPad Mini fortsætter

Der har længe huseret rygter om, at Apple ville præsentere en iPad Mini blandt andet senest under Apples event den 12. september, hvor de præsenterede iPhone 5. Men der blev ikke præsenteret nogen iPad Mini.

 Ingen iPad Mini præsenteret

Wall Street Journal beretter nu om, at produktionen af en iPad Mini er i gang.

Derfor forventes det også, at Apple er ved at gøre klar til udsendingen af invitationerne til et lanceringsarrangement for iPad Mini.

Det forventes invitationen sendes ud onsdag den 10. oktober – altså om en uge. Vanen tro sender Apple normalt invitationer ud til deres arrangementer en uge i forvejen. Hvilket i så fald vil betyde, at præsentationen vil finde sted onsdag den 17. oktober.

Det ventes iPad Mini har en skærm på 7,85 tommer – opløsningen er ikke kendt på nuværende tidspunkt.

På de billeder, som er dukket op på Gizmodo.com ligner det også, at den får det nye ligthning-stik, som Apple introducerede med iPhone 5.

Efterfølgende nyt om emnet

Redaktionen følger op med den seneste udvikling om emnet. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 16/9/2012 gik vi videre med historien American Airlines udskifter håndbøger med iPads – Den finder du her. Læs også seneste nyt om emnet her..