Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   S4 Mini og One Mini sælger ikke så godt som forventet

S4 Mini og One Mini sælger ikke så godt som forventet

Salget af S4 Mini og One Mini går ikke så godt som forventet, rapporteres det.

HTC One og HTC One Mini.
HTC One og HTC One Mini.

Set i et internationalt perspektiv går salget ikke så strygende for mini-udgaverne af de store smartphone-modeller, rapporterer Digitimes.

Samsung Galaxy S4 Mini og HTC One Mini er eksempler på telefonvarianter, der ifølge kilderne til artiklen, ikke sælger så godt som forventet.

Salget af Galaxy S4 Mini har været dystert, hvilket kommer fra en afsmittende mat salgsudvikling på topmodellen Samsung Galaxy S4. I artiklen peges også på Samsungs øvrige produktportefølje, som i forvejen giver kunderne mange valgmuligheder, i flere forskellige prissegmenter.

HTC One har solgt godt på nogle markeder, men også HTC har problemer med at få succes på mini-markedet, og har måtte nedsætte prisen på modellen.

På rygteplan tales der om en mini-udgave fra Sony af Xperia Z1, der skulle komme på markedet i december, men mens HTC og Samsungs produkter er nedskalerede i både størrelse og hardware, skulle den rygtedes Xperia Z1 f angiveliget have samme specifikationer som topmodellen, blot i en mindre størrelse.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kim Christiansen 17-10-2013 17:09:10

Syntes denne mobil er rigtig god. Ligger rigtig godt i hånden og jeg har ikke oplevet at den ikke kan klare de apps jeg bruger. Den er efter min mening hurtig til det jeg kræver af den. Det virker som rent tyveri når man kan købe den for 3k.

0 0
Belgarion 17-10-2013 09:58:48

Der er Sony da lidt smarte at udgive en mini udgave med samme spec som topmodellen. Er der de andre har fejlet totalt og troet de kunne spise forbrugerne af med en mini udgave af deres top modeller med langt lavre spec.

For synes da man har set mange kommentare fra folk der gerne vil have en top Android mobil herinde bare med en mindre skærm end top modellens monster skærme.

Så må man jo bare håbe de rygter er sande for Sony, for vil være et smart træk, der kunne give "mini"udgaven noget større salg end de andres Discount mini udgave topmodel.

0 0
G2 17-10-2013 15:13:43

Er helt enig. Ville klart have valgt en HTC One Mini hvis specs havde været de samme som storebror!

0 0
Kristian Kallenbach 17-10-2013 08:26:22

Skriv din kommentar til artiklen her..

0 0

Om brug af cookies