S4 Mini og One Mini sælger ikke så godt som forventet

Salget af S4 Mini og One Mini går ikke så godt som forventet, rapporteres det.

S4 Mini og One Mini sælger ikke så godt som forventet

Set i et internationalt perspektiv går salget ikke så strygende for mini-udgaverne af de store smartphone-modeller, rapporterer Digitimes.

Samsung Galaxy S4 Mini og HTC One Mini er eksempler på telefonvarianter, der ifølge kilderne til artiklen, ikke sælger så godt som forventet.

Salget af Galaxy S4 Mini har været dystert, hvilket kommer fra en afsmittende mat salgsudvikling på topmodellen Samsung Galaxy S4. I artiklen peges også på Samsungs øvrige produktportefølje, som i forvejen giver kunderne mange valgmuligheder, i flere forskellige prissegmenter.

HTC One har solgt godt på nogle markeder, men også HTC har problemer med at få succes på mini-markedet, og har måtte nedsætte prisen på modellen.

På rygteplan tales der om en mini-udgave fra Sony af Xperia Z1, der skulle komme på markedet i december, men mens HTC og Samsungs produkter er nedskalerede i både størrelse og hardware, skulle den rygtedes Xperia Z1 f angiveliget have samme specifikationer som topmodellen, blot i en mindre størrelse.