Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Så er det officielt: Apple inviterer til iPhone 6S event

Så er det officielt: Apple inviterer til iPhone 6S event

Apple åbner snart dørene til årets iPhone-event - to, endda måske tre, nye iPhones er på tapetet.

Nedtællingen til årets største event for Apple fans er startet. Onsdag den 9. september kl 10.00, vil Tim Cook og hans kolleger indtage scenen i Bill Graham Civic Auditorium i Californien. Det skriver GSMArena.

Som i tidligere år vil der være tale om et kæmpe-event, men rygter peger på, at dette års show har gode chancer for at overskride forgængerne både i størrelse og i mængden af nyheder.

Årets største stjerne bliver givetvis afløserne til Apples nuværende toptelefoner: iPhone 6s og iPhone 6s Plus. Som med forrige ’s’-telefoner skal du ikke forvente de vilde forskelle set udefra - det bliver det indre der får et løft.

Her forlyder det, at Force Touch teknologien vil finde vej til skærmen, mens en ny A9-chip og 2GB Ram vil sørge for at alt går ekstra tjept. Kameraet forventes også at få et løft fra 8 megapixels til 12 megapixels - med mulighed for 4K-video.

Læs også: iPhone 6s slår Android-konkurrenterne i hastighedstest

Årets iPhone-event menes at åbne scenen for flere spændende Apple produkter. Et nyt Apple TV, en stor iPad Pro samt en billigere iPhone 6c er alle nævnt som mulige sidestykker til Apple iPhone 6s-telefonerne.

Forsalget på de nye iPhones vil starte allerede den 11. september, med de første leveringer fra den 18. september. Anden runde, Som typisk også betyder dansk lancering, vil indtræffe den 25. september.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies