Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Så er Samsung Galaxy Ace 3 officiel

Så er Samsung Galaxy Ace 3 officiel

Samsung har netop udsendt en pressemeddelelse hvor de offentliggør Galaxy Ace 3. Se specifikationerne her.

Samsung har netop offentliggjort Galaxy Ace 3 i en pressemeddelelse, og den har ligesom flere andre modeller også fået det Galaxy S4-inspirerede design.

De officielle billeder og specifikationer fra Samsung stemmer også overens med de der blev lækket.

 - Samsung Galaxy Ace 3 afsløret på pressefotos

Galaxy Ace 3 kommer med følgende specifikationer: 4 tommer TFT LCD skærm, 1 GHz dual-core processor, 1 GB RAM, 4 GB hukommelse, understøtter microSD-kort på op til 64 GB, 5 megapixels kamera, WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, A-GPS, Android 4.2 Jelly Bean - samt et batteri på 1.500 mAh.

Ace 3 kommer desuden i en 4G variant på udvalgte markeder, som foruden også kommer med 8 GB intern hukommelse i stedet for kun 4 GB, samt en 1.2 GHz dual-core processor og et lidt større batteri på 1.800 mAh. Det er i skrivende stund uvist hvilken variant der kommer til Danmark. Da Samsung Danmark endnu ikke har udsendt en pressemeddelelse. Vi kan dog håbe, at det bliver 4G varianten.

 - TEST: Læs testen af Galaxy Ace 2

De fysiske mål på Galaxy Ace 3 er 121.2 x 62.7 x 9.8 mm og den vejer 115 gram, mens 4G-varianten lige er lidt tungere og tykkere – 119.5 gram bliver det til og en tykkelse på 10 mm.

Pris og tilgængelighed er endnu uvist.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies