Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Så fed er den nye opdatering fra eTilbudsavis

Så fed er den nye opdatering fra eTilbudsavis

Mobilsiden.dk har fået eksklusiv adgang til kommende opdatering af eTilbudsavis, der bliver flottere, hurtigere og bedre.

De gamle reklamer i avis-format er håbløst forældet, og langt de fleste danskere bruger istedet internettet, når de skal på tilbudsjagt. 

Applikation kan spare dig for 60 kg affald om året

Her er eTilbudsavis-app’en løsningen for mange, som hurtigt vil have adgang til digitale tilbudsaviser, og dele smarte indkøbslister imellem hinanden. 

Tip: Del smarte indkøbslister til juleindkøb fra din iPhone 

Nu har drengene fra virksomheden opdateringer klar, og eksklusivt givet Mobilsiden.dk lov til at afprøve forbedringerne på iOS-versionen. Her kommer de første indtryk.

Flot og informativ 
Opdateringen byder naturligvis på et redesignet logo i stil med det flade look fra iOS 7. Designet er fulgt gennem app’en, og naturligvis holdt i den velkendte eTilbudsavis-grønne farve. 

Oversigten er desuden forbedret betragtelig i app’en, og de tilføjede informationer er implementeret på en flot og overskuelig måde. 

Tip-tunet fra bunden 
eTilbudsavis har omskrevet app’en til iOS enhederne, og det mærkes tydeligt. Betjening foregår lynhurtigt, selvom den gamle ikke var nogen pensionist. Du kan desuden bruge iPhones nye navigation fra venstre kant af displayet, når du springer frem og tilbage i app’en. Det letter betjeningen med en hånd. 

Opdateringen byder også på offline-funktionalitet, så du ikke skal bekymre dig om supermarkedets manglende datadækning, når indkøbslisten skal hentes frem. Alt sker “bag scenen” og opdateres med lynets hast, så du skal bare handle ind i ro og mag. 

Forbedret indkøbslister 
Der er mange måder at dele lister på, men hos eTilbudsavis har du altid kunne tilføje emner fra tilbudsaviser. Så kan man jo lige vise ekspedienten, at de jo har bananer på tilbud i denne uge. 

Den funktion er nu også forbedret på overskueligheden, da du via en info-knap kan ændre antal og tilføje kommentar til varen. Virksomheden har desuden tilføjet funktionen “Ønskelister” så du, på samme måde som med indkøbslisterne, kan dele dine ønsker med familie og venner. 

Lige på trapperne
Morten Bo, som er medstifter af eTilbudsavis, fortæller Mobilsiden.dk at den offentlige udrulning af opdateringen(4.0.0) er lige på trapperne. Det gælder både iOS, Android og Windows 8. 

Windows Phone brugere må væbne sig med tålmodighed, men kan se frem til en opdatering i starten af det nye år. 

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies