Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Så hurtig er Qualcomms nye quad-core processor

Så hurtig er Qualcomms nye quad-core processor

Qualcomms nye quad-core S4 processor slår alle nuværende konkurrenter af banen med skyhøje benchmark resultater.

Qualcomm annoncerede tilbage i februar måned deres nye Snapdragon S4 processor, dog var det "kun" en dual-core processor, og flere var derfor først skeptiske over den nye chip.

Men processoren fik i en test kort efter, stor ros for at kunne følge med flere af de nye quad-core processorer.

Nu er Qualcomm så klar med deres egen fire-kernede udgave.

Snapdragon S4 APQ8064 hedder den nye kraftige chip, og den er klar til at tage kampen op imod Nvidias Tegra 3, og Samsungs Exynos 4 chips.

De første indledende tests viser, at enheden klarer sig så godt, den på flere punkter tager føringen fra de to rivaler, og endda med flere længder, det skriver Slashgear.com.

Vi har samlet en række benchmark billeder herunder, hvor Qualcomms reference tablet sammenlignes med blandt andet Asus Eee Pad Transformer Prime, HTC One X og Samsung Galaxy S III.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Robert 26-07-2012 19:40:41

Det er jo helt tosset det der men lad os nu se hvordan den processor klarer sig i en telefon hvor der er knap så gode muligheder for at overclocke. Men jeg håber da bestemt at HTC kommer ud med en model der har dyret i sig, Samsung skal man nok ikke regne med da de sværger til deres egen udvikling, og så er der ikke rigtig andre producenter som er interessante for mig. Sony? Næ de er altid en generation bagud..

0 0
27-07-2012 10:47:42

Nu skal du jo lige tænke på at Samsung slet ikke har smidt nogle af deres cortex A15 på banen endnu. Den quadcore de har i sgs3 er med den ældre A9 generation, så når Samsung kommer med deres nye exynos 55xx serie så får den høvl....

0 0

Om brug af cookies