Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Så kom de første skarpe billeder af Google Pixel

Så kom de første skarpe billeder af Google Pixel

Spionfotos af Googles to kommende Pixel-telefoner er sluppet ud. Det er tydeligt, at HTC har været inde over designet.

Foto: Androidpolice.com

Når Google om to uger vil afholde presseevent, bliver de to stjerner de to smartphones: Pixel og Pixel XL.

Mobilerne skal afløses Googles nuværende Nexus 5X og Nexus 6P, men vil samtidig pege på en ny retning for selskabet som nu vil samle både laptops, tablets og smartphone under Pixel-brandet.

Hvordan telefonerne præcis ville tage sig ud, er blevet lækket i form af rygter og tidlige prototyper, men nu kan androidpoilce.com fremvise de første fotos med begge telefoner samlet.

Se også: Video og billeder giver nyt kig på Googles Pixel-mobiler

Foto: Androidpolice.com

HTC designlinjer

Det er HTC der regnes med at fremstille enhederne, og det ses såmænd også i produktet der låner flere træk fra producentens line-up.

Bunden af telefonen ligner HTC’s egen One A9, med et metalhus der krydses af en antennestribe tæt på bunden.

Bagsidens toppen får sit eget look, med en glasflade der dækker en fjerdedel af bagsiden og som gemmer på en centralt placeret fingeraftrykslæser og et kamera.

Læs også: Teleselskab lækker salgsdato for Googles Pixel-topmodeller 

De lækkede fotos lader samtidig ane, at en dobbeltflash vil være at finde samt en række øvrige sensorer – givetvis et laser-modul til fokusering samt en mikrofon.

Forsiden er derimod meget enkel og gemmer på et hul til højtaler samt et frontvendt kamera. Et aflangt hul lader dog ane, at Pixel-mobilerne kan have et nyt, endnu uspecifieret trick i vente.

Hvordan det endelige produkt vil tage sig ud, vil Google løfte sløret for den 4. oktober når Pixel og Pixel XL vil få deres officielle debut, sammen med en række andre produkter.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies