Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Så let kan der snages i billederne på iPhone med iOS 6.1

Så let kan der snages i billederne på iPhone med iOS 6.1

Ved en simpel hacker-metode kan andre få adgang til indholdet på din iPhone pga. sikkerhedshul i iOS 6.1.

Kode på iPhone (Foto: Mobilsiden.dk)
Kode på iPhone (Foto: Mobilsiden.dk)
Foto: Mobilsiden.dk

Det er altid en god ting, at have en kode på din telefon. Det giver tryghed og sikkerhed, men dog skal du alligevel være opmærksom, da der kan være huller i sikkerheden.

Tidligere er det blevet afsløret, hvor let det generelt kan være at gætte sig til andres PIN-koder, da folk ofte vælger for forudsigelige koder. Men denne gang er det den nyeste version af Apples styresystem, iOS 6.1, der indeholder et uheldigt hul. Det skriver Computerworld.dk.

Det betyder, at hvis de forkerte folk får fingre i din iPhone, kan de i værste fald få adgang til dine billeder og foretage telefonopkald på din regning.

Apple har overfor hjemmesiden AllThingsD bekræftet, at der er et sikkerhedshul i iOS 6.1.

 - ”Apple tager bruger-sikkerhed meget alvorligt. Vi er opmærksomme på dette problem og vil levere et fix i en fremtidig software-opdatering,” siger Apples Trudy Muller til AllThingsD.

Du kan i videoen herunder se, hvordan det kan lade sig gøre at udnyttet sikkerhedshullet i iOS 6.1. Det er hjemmesiden Jailbreaknation.com, som står bag videoen og også har fundet hullet i iOS 6.1.

Mobilsiden.dk opfordrer dog ikke til, at du forsøger dette hjemme.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

K 19-02-2013 15:50:14

Bare til info:)

Via denne metode kommer man kun til telefon app’en hvorfra man kan ringe. Man kan IKKE komme ind og se billeder eller andre programmer. Hvis man starter et opkald, vil man ikke kunne se opkaldet, da det kører i baggrunden af telefonen. Dette er baseret på egne forsøg og videoen hvor manden fortæller at man kan komme fordi koden og se ”Phone applikation” og han nævner ikke man kan se andet (eller gøre andet).

0 0

Om brug af cookies