Så mange apps downloades i gennemsnit

En ny opgørelse viser, hvor mange applikationer der i gennemsnit downloades af en forbruger på et år.

Så mange apps downloades i gennemsnit

Der findes et væld af applikationer til de forskellige platforme på smartphone-markedet – nogle mere gode end andre.

I en ny rapport vurderer ABI Research, at smartphone-brugere på verdensplan vil downloade omkring 36 milliarder applikationer i år. Det betyder, at en gennemsnitlig bruger downloader 37 applikationer om året. Det skriver Computerworld.dk.

I forhold til 2011 er det en stigning på seks procent, for sidste år downloade smartphone-brugere i gennemsnit 35 applikationer.

Dog vurderer ABI Research, at det ikke er en vækst som vil fortsætte. Dette skyldes blandt andet det er svært at få forbrugerne til at betale for applikationerne, samt der er øget fokus på HTML5-løsninger.

Hvis du elsker at downloade applikationer, så vil vi da lige minde om Mobilsiden.dk har en iPhone applikation og Mobilpriser.dk har denne sommer fået en Android applikation – de er begge gratis at downloade.

Sidste opdatering af historien

Emnet kunne ikke ligge dødt alt for længe. mobilsiden fulgte op på historien. d. 1/8/2012 dykkede vi igen ned i emnet med nyheden; Det skriver medierne om mobil i dag – onsdag – Artiklen kan du læse her her. Seneste nyt om emnet finder du her.