Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Så meget er der sket med mobile displays siden 88’

Så meget er der sket med mobile displays siden 88’

Som en reminder på hvad der er sket siden 1988, har Samsung nu illustreret deres display-udvikling over de sidste 25 år.

Hvis du har fulgt med på Mobilsiden.dk i går, har nu sikkert set, at HTC har illustreret hvad der kræves for at tilpasse en ny Android opdatering til deres enheder

Samsung har nu postet deres infografiske tegning, der dog ikke beretter om vanskeligheder ved adoption af styresystemet Android. Tech-giganten har istedet lavet en oversigt over udviklingen inden for deres mobile displays. Det skriver phandroid.com via Samsung.

Det sætter tingene lidt i perspektiv, når man via billedet, Samsung har postet, kan se, at det først var i Februar 1998, at Samsung var klar med en mobil, der kunne sende og læse sms beskeder. 

Uanset hvilket brand af mobiler du sværger til, så vil jeg anbefale at tage en kort tur gennem historien indenfor mobil-displays, som du kan finde her. Billederne taler i hvert fald for sig selv, og så kan man jo kun gætte sig til hvordan den illustration ser ud om 25 år mere. 

Hvordan tror du den sidste de sidste mobil på tegningen ser ud til den tid? 

Kilde: phandroid.com

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Rene 28-12-2013 18:16:11

Dårlig skrevet artikel.

0 0

Om brug af cookies