Så meget fejler iPhone 5

Apples populære smartphone har fået en hård start på markedet. Se her hvor meget iPhone 5 fejler.

Så meget fejler iPhone 5

Apple har ikke længere den magi og aura, der tidligere, i Steve Jobs tid, har omgivet selskabet, der nu er verdens mest værdifulde elektronikproducent.

Den nye iPhone 5 er ramt af fejlmeldinger, der strømmer ind fra alle egne af verden. Fejl, som får Apple til at fremstå mere som en ”almindelig” mobilproducent, fremfor en ikonisk virksomhed, der ikke kan lave fejl.

En række af fejlene har vi beskrevet her på Mobilsiden.dk. Senest har Ekstra Bladet, med kilde i Ars Technica, sammensat en oversigt.

Dette er der galt med iPhone 5


Trådløst netværk (WiFi)

Der rapporteres om både hastighedsproblemer på trådløst netværk, samt bøvl med at få adgang til netværk, der benytter krypteringen WPA 2.

Farven skaller af

Kanter og bagsiden på iPhone 5 er i aluminium. På den sorte variant er metallet farvelagt, men flere har oplevet, ridser i farven. Enkelte fortæller, at telefonen er ridset inden den tages ud af salgsæsken. Det fortælles også, at farven på nogle telefoner skaller af.

Lys-udstrømning

På den hvide version skulle der sive lys fra skærmen ud gennem sprækken der er mellem skærmen og aluminiumskanten.

Fejl i Apple Maps

Efter Apple har droppet Google Maps til fordel for deres eget kort- og navigationsprogram, der er produceret i samarbejde med TomTom, har mange konstateret, at kortene ikke passer. Det gælder også i Danmark.

Siri fejler

Amerikanerne klager over fejl i Siri. F.eks. kan man ikke spørge om vejret i New York i staten Texas. I stedet får man New York i staten New York.

4G virker ikke i Danmark

Fra leveringen af iPhone 5 vil 4G LTE ikke fungere i Danmark. Apple har ikke kunne få softwaren til at fungere med netværkene i vores område. En software-opdatering vil om nogle måneder kunne løse problemet.

Videre om temaet

Historiens videre forløb. mobilsiden har holdt fast i temaet. 26/9/2012 gik vi videre med en nyhedsartikel med fokus på TIP: Sådan får du Google Maps på din iPhone igen – Historien finder du her. Siden er meget vand er løbet gennem åen. De seneste nyheder finder du ved at klikke her. .