Så ofte downloader vi applikationer

Det ser ud til applikationer er kommet for at blive. En ny undersøgelse viser hvor ofte vi downloader apps.

Så ofte downloader vi applikationer

Hvad er vigtigt i en smartphone? En undersøgelse foretaget af YouGov, for Sony Mobile Communications, viser hvilke funktioner danskerne lægger vægt på i deres mobiltelefon.

Mere end halvdelen af de adspurgte benytter deres mobiltelefon, som vækkeur. Men applikationer er også en funktion, som er kommet for at blive.

 – Mobilen vækker danskerne

Ifølge undersøgelsen downloader 39 procent applikationer og danskerne er villige til, at prøve nye apps af. Hele 41 procent af dem, som downloader applikationer, fortæller de installerer nye 1-2 gange om måneden og mere end hver femte (13 procent) fortæller de gør det 1-2 gange om ugen.

De mest brugte applikationer er, ifølge undersøgelsen, spil, sociale applikationer og bankapplikationer – med henholdsvis 29, 26 og 17 procent.

18 procent i hele undersøgelsen har også svaret, at de gør bankforretninger over mobiltelefonen, hvilket svarer til næsten hver femte benytter en mobilbank applikation.

Flere nyheder om Mobiltelefon

Næste kronologiske indslag i fortællingen kommer her. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 18/2/2013 tunede vi igen ind på emnet med en artikel omkring emnet Hver tredje flirter på mobilen – kvinderne er bedst – Artiklen finder du her. Tjek også seneste nyt om emnet her..