Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Så stærk er glasset på HTC Sensation

Så stærk er glasset på HTC Sensation

HTC Sensation har en skærm med glas-typen Gorilla Glass. Se her, hvor stærkt Gorilla-glasset er.

I den nye HTC Sensation sidder en glas-skærm af typen Gorilla Glass - samme glas som sidder i iPhone 4 og Samsung Galaxy S. 

Og netop den type glas er utrolig stærkt.

I et par Youtube-videoer herunder kan du se en demonstration af, hvor stærkt glasset egentlig er. 

Se også her en video af glas-skærmen Dragontrail, der skulle være ENDNU stærkere en Gorilla Glass. 

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jack 14-04-2011 17:03:49

Disse test er ikke noget særligt og beviser ikke gorilla glasset værd, prøv at lave samme test med en kniv på et alm stykke glas, det bliver heller ikke ridset, teger i et stykke plexi glas eller ligende som de fleste mobiler har ridser det med det samme.. så det må være en ommer

0 0
Zeb 15-04-2011 15:37:24

Pointen er jo at vise styrken i det her glas netop i forhold til plexiglas der let ridses. Gorillaglas er i øvrigt noget stærkere en almindeligt plast når det kommer til stød tryk osv. Jeg er ikke 100% sikker på hvordan de laver det, men det er sandsynligvis noget med at tilføje nogle ekstra kemikalier til produktionen der fastholder en bestemt krystalstruktur, der så er noget stærkere end almindeligt glas, som teknisk set er er en væske.

Selve hårdheden og dermed modstandsevnen mod ridser er relateret til hårdheden af materialet som opgøres på mohs hårdhedsskala. Her ligger stål og glas næsten ens omkring 7 og kan derfor, med lidt vilje og kraft ridse hinanden. Diamant topper skalaen med en 10'er.

0 0
Ravnen1 17-04-2011 12:36:16

Glas er faktisk ikke en væske. Det er en almen fejltagelse. "Glass is not a high-viscosity liquid at room temperature: it is an amorphous solid, although it does have some chemical properties normally associated with liquids." - http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_common_misconceptions

Jeg er også vokset op med den tro, men xkcd.com fik sat mig på plads - http://xkcd.com/843/

0 0
Mikkel 14-04-2011 14:30:50

Ifølge http://www.corninggorillaglass.com/featured-products har nærmest alle HTC telefoner Gorilla Glass.

0 0
Ravnen1 17-04-2011 12:32:35

Lige præcis!

Min Desire HD skærm smadrede i øvrigt af et fald på ca 50cm(fra sædet i bussen ved en hård opbremsning). Det er så min egen fejl at den situation opstår, men at HTC så har designet mobilen så Glas OG LCD skærmen skal udskiftes samtidig(selvom LCD har det fint) er fuldkommen åndsvagt. HTC Desire er den absolut dyreste mobil at få skiftet skærmen på(2175kr hos Telecare). Lur mig om ikke Sensation bliver designet præcis ligesådan.

Iøvrigt er metal testen rimeligt misvisende for skærmens styrke. Lad os se testen med lidt simpelt strandsand, så skal I se ridser.

Iøvrigt har LG Optimus 2X ogs Gorilla Glas...Gad vide hvilke telefoner der ikke har?

0 0
MGApcPro 13-04-2011 14:03:32

i følge denne spec-liste får Samsung Galaxy S II også Gorilla glas, som på 1'eren.
http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii-3621.php

0 0

Om brug af cookies