Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Så stor er Nokia N97 Mini

Så stor er Nokia N97 Mini

Nokia World, Stuttgart: Det nye minidesign på Nokia N97 pynter voldsomt. N97 Mini er smartere end N97, der burde været droppet i produktudviklingen.

Selvom den hedder N97 Mini er den lige knap så "mini" som navnet antyder. På vægten er det kun ni gram som adskiller storebror og lillebror.

97 vejer 147 gram, mens miniudgaven vejer hele 138 gram.

I virkeligheden er de fysiske forskelle mellem de to, næsten ens produkter - ganske mærkbar. Originalen virker stor og kluntet, mens den nye mini er betydeligt mere fiks.

Den "gamle" bør droppes

N97 Mini er klart mere overbevisende end den første udgave, og efter en afprøvning ved Nokia World ligger det fast, at den gamle burde have været droppet fra starten.

Minien er smart (specielt af en stor telefon at være) og da specifikationerne stort set er ens, giver det ikke mening at have begge enheder i sortimentet.

Det officielle forklaring fra Nokia er, at de vil have noget på hylderne for alle. De vil altså ikke erkende, at N97-standard var en smutter.


Nokia N97 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Henrik Weide 23-09-2009 14:37:05

"N97 Mini er klart mere overbevisende end den første udgave, og efter en afprøvning ved Nokia World ligger det fast, at den gamle burde have været droppet fra starten."

Det var da den største gang non-chalant bullshit at fyre af.

Fordi:

1. Den "store" N97 har D-pad og 32 GB hukommelse.

2. Mini'en har 8 GB og ingen D-pad, men er så tilgengæld lidt billigere.

3. Denne forskel er ret vigtig, fordi en D-pad giver mulighed for at spille den slags spil som ikke egner sig til touch-skærm.

4. Den "store" N97 har alle de gode ting som Mini'en har med den seneste firmware (men det har i vel ikke gidet at tjekke ud?).

Don't get me wrong, Mini'en er skam fed nok. Men forskellen er sgu relevent at tage med.

Under alle omstændigheder får man langt mere funktion og telefon med N97 og N97 Mini end med en 3GS, eller hvad det nu ellers er for en pseudo-smartphone de skal samlignes med ;-)

0 0
Klaus Nielsen 09-09-2009 14:30:41

Nu har jeg endnu ikke prøvet hverken N97 eller mini versionen men for mig ser jeg det som en dum ting fra Finske Nokia at de kommer med to så næsten identiske mobiler -

Ja Minien er da lidt mindre kompakt end den anden meen viser jo de hos Finske Nokia måske har lidt for mange penge ellers bruger de nogle penge de ikke har og så får de måske ikke det ud af det som de forventer og ja så sker der nok også fyringer i Finland :)

Min undren er ikke mindst når man kan læse at forskellen er ca. 10gram hvilket man skal være utrolig god til og kunne mærke når man holder den + at det jo viser sig at det eneste forskellen er mellem de to er størrelsen og så softwaren :)

På visse punkter er jeg enig med artiklen omkring at de måske skulle have gjordt arbejdet helt færdig før de udsendte N97 :)

Men lige meget hvad skal jeg omkring 1. Oktober ud og have fingrene i så en N97 (den "store" model)

0 0

Om brug af cookies