Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sådan bliver du mobil med HBO Nordic

Sådan bliver du mobil med HBO Nordic

Smartphone og tablet brugere kan nu udnytte HBO's streaming tjeneste fuldt ud mens de på farten med disse applikationer.

Den ny-lancerede streamingtjeneste HBO Nordic er ikke på fuldt blus endnu, efter at tjenesten startede med kun adgang til inviterede personer.

- HBO Nordic starter nu forsigtigt i Danmark

Men derfor er der stadig mulighed for at komme ind på tjenesten, ved at tilmelde sig dens nyhedsbrev, hvilket udløser en værdikode der giver adgang til tjenesten.

- Danske HBO-kunder bindes i seks måneder

Allerede nu er der en lang række personer der har adgang til tjenesten, og disse kan nu blive mobile med HBO Nordics applikationerne der er klar til Android, iPhone og iPad.

Så sidder du med en værdi-kode og vil være streaming-klar på farten, så kan du nu hente HBO Nordic applikationen til Android her via Google Play og til iOS her via App Store, begge er gratis at hente.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

FrkLarsen 19-12-2012 23:59:13

Bryder mig godt nok ikke om deres stil. Jeg meldte mig til NetFlix for nogle dage siden. Det var lige ud ad landevejen. Bortset fra den meget amerikanske forretningsstil: du fraskriver dig enhver ret til juridisk forfølgelse. Hurtigt oversat kunne de gøre hvadsomhelst nårsomhelst, uden jeg kunne gøre noget ved det. Jeg sad så lidt og tænkte hvad de kunne finde på, og loggede mig ind. Utiltalende. Jeg er meget tilfreds, synes udvalget er godt nok til en begyndelse. HBO er lidt mere kringlet. Jeg har tilmeldt mig nyhedsbrev, men ikke modtaget en kode. Så vidt jeg har kunne læse mig til binder man sig i 6 mdr. Men hvor i alverden skal jeg se hvad jeg binder mig til? Der er intet katalog nogen steder med et udvalg(jeg har ihvertfald ikke kunnet finde det). Er der nogen der ved om man kan bruge mini ipad. På appen står der ipad, og ikke andet.

0 0
Mathias 19-12-2012 14:31:25

Kom så med en windows phone app!

1 0
19-12-2012 13:53:43

hvis der var 10 ting der ikke var gode ved netflix, så bliver listen alen lang ved HBO...De har jo INTET. Hold kæft et skuffende udvalg. Og tør ikke engang sige ja til deres tilbud, der er så snørklet skrevet at jeg ikke ved om jeg binder mig i 6 måneder eller ej....

0 0

Om brug af cookies