Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sådan bliver mobilbetalinger en succes

Sådan bliver mobilbetalinger en succes

Ekspert vurderer, at hvis mobilbetaling skal blive en succes, skal konceptet kunne tilbyde noget mere, end plastickort gør i dag.

Reelle mobilbetalingsløsninger, hvor mobilen erstatter kreditkortet, kan kun blive en succes, hvis konceptet samtidig kan tilbyde kunderne noget mere, end de får med deres plastickort.

Analytiker Nick Holland fra Yankee Group holdt torsdag tale på Apps World konferencen i San Francisco. Her argumenterede hen netop for, at forbrugerne skal have noget mere ud af at benytte mobilbetalingsløsninger, end de får med traditionelle betalingskort, skriver mobilen.no.

Betalingskort fungere i dag godt og er ikke et irritationsmoment for forbrugerne. Derfor skal betalingsapplikationer kunne noget mere og have flere funktioner, for at lokke forbrugerne til.

En betalingsapplikation kunne for eksempel være konstrueret, så den kan sammenligne priser i nærliggende butikker eller fortælle hvilket kreditkort du skal anvende for at få størst fordele.

Kilde: Mobilen.no

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Frederik 11-02-2013 14:07:49

Eller noget så simpelt som a downloade bonnen

0 0
Allan Waitforit Pedersen 10-02-2013 19:56:26

så kan det jo være at man får bedre service hvis butikken mener at man skal købe lige præcist deres vare frem for en andens butik...

0 0
Rene 11-02-2013 08:46:50

Ja det har jo hjulpet butikkerne meget indtil nu, service er "good to have" når man handler i en butik alt forbruger-tendenser har da vist at pris trumper service 97% (Jeg har fundet på det tal) af gangene.
Kan ikke se hvorfor butikkerne skal droppe et system der virker for et system der kan koste dem kunder.

0 0
Rene 11-02-2013 11:46:22

Forøvrigt kan du ikke lige se Android appen (Det ville vist være det eneste system hvor det er muligt) Der viser dig hvor du kan købe varen billigere og har et link til betaling lige ved siden af godkendt betaling....
Derudover skal det bestemmes hvem der betaler ved misbrug mm.

Ej jo mere jeg tænker over det jo mere er jeg overbevist om at det ikke kommer til at ske i den nærmeste fremtid.

0 0
Rene 11-02-2013 11:47:23

Mener et link til varen på nettet hvor du kan købe billigere end det du står og er ved at godkende.

0 0
Rene 10-02-2013 16:48:50

Jeg kan ikke forstille mig en eneste butik der tillader at kunden på skærmen får at vide at man 100m nede af gaden kan købe varen billigere.

0 0

Om brug af cookies