Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sådan er det nye Pebble Steel

Sådan er det nye Pebble Steel

Som forventet er der nu præsenteret en ny model af det populære Pebble smart-ur, der dog ikke skal erstatte det nuværende.

Som vi tidligere beskrev her på Mobilsiden.dk, så blev Pebbles nye smart-ure lækket, inden den offentlige præsentation fra virksomheden. Nu skal vi dog ikke afvente længere, for Pebble Steel er præsenteret på CES-messen i Las Vegas. Det skriver Engadget.

Uret, der nu er udskåret i en CNC-maskine, har fået et markant mere elegant look, der uden tvivl vil appelere til flere kunder. Ganske som lækket, så kommer den nye model i børstet stainless steel and mat sort. 

Fokus på det ydre
Vi skal ikke forvente en pludselig fragtmentering i deres line-up, for de nye modeller ændrer ikke meget på de oprindelige specifikationer. Uret har fået en ny oplader, Gorilla Glass, en anti-fingeraftryksbelægning og LED lys, der bruges til at angive uret opladning. 

Pebble-teamet har måtte implementere en lille, sort stribe nær toppen, der fordobler antennen, for uden den, ville Bluetooth-signalet konsekvent være blokeret af urets metal design.Det velkendte e-paper display, brugerflade, vandafvisende design og batteri er nøjagtig som på den oprindelige model. 

Hvert Pebble Steel vil komme med 2 remme, henholdsvis en læder og en i metal. Indtil videre er det ikke muligt, at montere andre alternativer på uret. Virksomheden vil dog senere frigive design-specifikationerne, så at 3.parts producenter vil kunne sælge alternativer. 

Pebble Steel vil desuden komme præ-installeret med Pebble OS 2.0. og dermed være klar til at udnytte mulighederne i deres kommende App Store. Pebble meddeler desuden også, at de indtil videre har fået over 6000 apps til godkendelse. 

Pebble Steel erstatter ikke det oprindelige smart-ur fra virksomheden, som vil sælges løbende med den nye model. Som tidligere spået så vil Pebble Steel koste 250 dollars, og altså blive solgt fra d. 28 januar sideløbende med den originale udført i plastik. 

Du kan forudbestille uret fra Pebble’s hjemmeside.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

07-01-2014 19:41:20

Så er det jo snart være at overveje :-)

0 0
Aga TestTester 07-01-2014 18:09:28

Test level 0

0 0

Om brug af cookies