Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sådan er skærmen på Apples nye iPad Mini

Sådan er skærmen på Apples nye iPad Mini

Apple har her til aften lanceret deres nye iPad Mini. Her får du alle detaljerne om skærmen på den nye tablet.

Som ventet præsenterede Apple her til aften en iPad Mini ved en event i USA. Mange detaljer var på forhånd sluppet ud, men alligevel var det spænding omkring nogle af specifikationerne.

 - Her er den nye iPad Mini

Skærmen på den nye 4. generation iPad er en 7,9” skærm på 1024x768 pixels.

Under præsentationen gjorde Apple udfald mod Google, ved at sammenligne deres nye iPad Mini med Googles Nexus 7.

 - Google Nexus 7 - din næste tablet? (produkttest)

I den forbindelse fremhævede Apple, at skærmen på iPad Mini er 35 procent større end på konkurrentens Nexus 7. Det betyder også, ifølge Apple, at browser-vinduet bliver næsten 50 procent større og dermed mere overskueligt end tilfældet er på Nexus 7.

Apple fortalte også lige, at deres enhed er lavet i aluminium, mens Nexus 7 er lavet i plastik.

Endelig fremhævede Apple også den spildplads, der er omkring skærmen på Nexus 7, hvor selve skærmen på iPad Mini går længere ud mod kanterne, og efterlader mindre spildplads.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

spawn 23-10-2012 20:40:54

"Det betyder også, ifølge Apple, at browser-vinduet bliver næsten 50 procent større og dermed mere overskueligt end tilfældet er på Nexus 7."

Ah hvad for en fisk ?

Browservinduet, altså det indhold man ser på skærmen er styret af pixel opløsningen, ikke af den fysiske størrelse på skærmen. Da opløsningen på Nexus 7 med sine 1280x720 pixels rent faktisk er større end iPad minis med 1024x768 pixels så vil browservinduet og mængden af det viste indhold være større på Nexus 7.

Men det er selvfølgelig korrekt at det indhold der så rent faktisk vises er større og lettere at læse når skærmen dels er større og dels har en lavere ppi

Med andre ord, det Apple gør her med sine vanlige marketings evner er at forsøge at sælge den negative faktor at skærmen ikke er en HD retina skærm som noget positivt fordi alle elementer på skærmen så vises i en størrelse der passer til svagtseende.

0 0
24-10-2012 06:42:33

Sådan er Apple jo, typisk amerikansk. Svin dine konkurrenter til, det er jo nemmere end at sige noget godt om dit eget produkt, når der nu ikke er så meget at råbe hurra for. Dette er jo bare apples klamme måde at promovere deres produkter på, om det så er sandt er jo ligegyldigt, når størstedelen af alle tech journalister er helt oppe at ringe fordi Apple endnu engang fuldstændigt har fjernet benene under dem med deres sindssyge innovationer....

0 0
Hydra 24-10-2012 00:47:27

Apple får ALT for meget ros for ting de ikke fortjener!

Og iøvrigt for dårligt at Mobilsiden ikke er i stand til at forholde sig kritisk til netop denne problematik, der er helt rigtigt beskrevet af "Spawn"!

Vågn nu op!!

0 0
Museberg 23-10-2012 21:59:10

Thumbs up gange 10!!

0 0

Om brug af cookies