Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sådan får du Æ, Ø og Å på HTC Hero

Sådan får du Æ, Ø og Å på HTC Hero

Ved at downloade og installere en keyboard-applikation fra Android Market, kan man få direkte adgang til Æ, Ø og Å på Hero-tastaturet.

Kan nu kunne ændres..
Kan nu kunne ændres..

HTC's nye Sense-brugerflade blev introduceret sammen med den populære Android-mobil ved navn Hero. På diverse debatfora har der været klager over, at brugerfladen ikke havde direkte adgang til Æ, Ø og Å, når der skal tastes sms-beskeder, e-mails og lignede - men det er der en løsning på.

Ifølge Mobilen.no kan tastatur-ønsket opfyldes ved hjælp af 'Scandinavian Keyboard'-applikationen fra Android Market.

Når programmet er downloaded og installeret, skal der ændres skærmtastatur under telefonens indstillinger - her skulle det angiveligt også være muligt at downloade en ordbog.

Tastatur-indstillingen skal dog også ændres i selve beskedfunktionen på telefonen. Hold fingeren inde et par sekunder, hvor man normalt trykker for at begynde indtastningen. Når du slipper, skal en lille boks med mulighed for at redigere dukke op. Her kan man så vælge det nye skærmtastatur som ny indtastningsmetode.

Vi har desværre ikke selv haft mulighed for at teste Scandinavian Keyboard, så I må meget gerne skrive jeres mening om og erfaringer med applikationen i kommentarfeltet nedenfor.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

kjelstrup 01-10-2009 09:14:02

Jeg har ingen problemer med ÆÅØ på det orginale tastetur, så det kan da ikke betale sig med et ekstra program til det.
Jeg køre godt nok med den nye ROM, ved ikke hvordan det var på den gl. ROM.

0 0
Ermath 01-10-2009 10:17:49

Heller ingen problemer for mig med original tastatur og den nye ROM. Man tamper bare løs og bruger o og a til æøå, så finder ordbogen de rette ord uden problemer. Det er yderst sjældent, at jeg er nødt til ekspilicit at finde æøå ved at holde på tasten og vælge.

0 0
Thomas Andersen 09-11-2010 09:40:15

Jeg opgav ÆØÅ. den var for langsom og ulogisk

0 0
Thomas Andersen 09-11-2010 09:41:04

Det skal lige siges at det er på min Wildfire jeg afprøvet den

0 0
sequelae 30-09-2009 23:20:08

Dette tastatur har været der ihvertfald siden starten af august måned. Men det som er lidt træls, er at når man er vandt til orginal keyboard, og så skal over til scandinavian keyboard, skal man vende sig til ting igen.

Har self ikke kigget på udviklerens hjemmeside, om det er kommet noget nyt siden den gang jeg havde det. Om det er kommet nyt udseende end tidligere.

Det var oki, men kunne bedre lide det orginale keyboard.

0 0

Om brug af cookies