Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sådan får du et billigere abonnement

Sådan får du et billigere abonnement

Teleselskaberne har billige abonnementer, som de gemmer for kunderne. Læs her, hvordan du får adgang til de billige abonnementer.

Det er helt almindelig praksis, at teleselskaberne har specielt attraktive tilbud og abonnementer, som de gemmer for de fleste kunder - men hiver ud af ærmet, så snart en kunde er ved at forlade teleselskabet til fordel for én af konkurrenterne.

Der kan derfor være mange penge at spare, hvis man spiller sine kort rigtigt.

Mobilsiden.dks chefredaktør John G. Pedersen giver dig her nogle gode råd til, hvordan du får et billigere mobil-abonnement.

  • Inden du skal skal på abonnements-jagt skal du have overblik over dit forbrug - hvor mange timer taler du, hvor mange SMS og MMS’er sender du, og hvor meget data har du brug for. 
  • Hvis du er kunde i ét selskab, og ser et godt tilbud hos konkurrenten, kan du ringe til kundeservice i dit teleselskab, og spørge, om de kan matche det. 
  • Inden du siger ja til noget, skal du bede om at se den fulde oversigt over vilkårene for abonnementet. Der kan være mange ting gemt under “det med småt”. 

Se alle fem råd, som John G. Pedersen gav til tv2.dk’s læsere.

Læs også: 
- Her får du lavpris-telefoni billigst
Teleselskaberne gemmer de billigste abonnementer for kunderne

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Corell 11-03-2011 18:22:26

Måske en bagatel, men jeg kan ikke se mere end 5 råd på tv2.dk's artikel fra John... Er der ingen skribenter på mobilsiden, der læser korrektur på det de har skrevet inden det sendes ud?

0 0
JKay 11-03-2011 13:45:33

Er der stadig et behov for at undersøge udbyderens 2G/3G/4G dækning inden man stifter til udbyderen? Eller er de alle efterhånden ens på det punkt? Hvordan med hastigheden på data? Er der store forskelle?

0 0
Mobil SUPER User 11-03-2011 22:04:00

Der er kæmpe forskel Mobil (Det der blad) har lige lavet en test og der vandt 3 klart Jeg mener de var over 50% hurtiger end anden pladsen som er Tdc ;)

0 0
Carsten 11-03-2011 22:56:51

Det lyder som en tidlig aprilsnar. 3 og TDC har begge samme maxhastigheder og TDC har tillige flere master. Forskellige faktorer kan selvfølgelig spille ind, når man snakker mobilt internet, men det tager en god test naturligvis højde for.

Link or it didn't happen.

0 0
Michael 12-03-2011 00:54:27

TDC har flere master, men kun en lille procent del af netværket er fuldt opgraderet. Derimod er hele 3's netværk udbygget til 21 mbit, med undtagelse af de steder der ikke kan leveres en større båndbredde til masterne. Derudover er hele 3 netværk udbygget til 84 mbit i løbet af 2011. Der kan TDC simpelthen ikke følge med.

Ulempen er dog at 3's signal ikke rækker ligeså langt, da de kun sender 3G signal på 2100mhz, hvorimod at TDC sender 2G og 2.5G på 900 og 1800mhz som rækker langt længere.
Men 3 udbygger dog med 900 mhz master/celler i løbet af 2011/2012 for at kunne dække hele landet og slippe roaming aftalen med tdc.

0 0
12-03-2011 23:25:54

3 har både 1800mhz og 2100 Michael. 2100 mhz til de tætbefolkede områder og 1800 til de knap så tætbefolkede.

- Glæder mig SERIØST meget til at se 900mhz hos 3 sparke TDC i røven! De har et gammelt netværk bestående af flere forskellige slags master nogle af meget gammel art. Her tænker jeg gprs og gsm. Dvs. der er mange generende handovers i deres netværk men hvor 3 i stedet har et helt ensartet netværk.

Kilde:
http://www.3mobilnet.dk/netvaerk/hvad-goer-3s-netvaerk-til-det-bedste

0 0
Carsten 12-03-2011 10:01:41

Hvad bygger du dine oplysninger på, Michael? I pressemeddelelsen herunder kan du se, TDC sidste år var de første til at opgradere til 42 Mb, og medmindre man stoppede med at opgradere master sidste år, nægter jeg at tro på, kun "en lille procent del af netværket" er opgraderet.

http://om.tdc.dk/publish.php?id=27462

På den baggrund virker det meget omvendt at påstå, TDC ikke kan følge med (de kan jo også sagtens opgradere til 84 Mb). Som jeg var inde på før, spiller flere faktorer ind, og du er selv inde på en af disse. En anden er placering af master og retningen af disses signaler. Den enkelte bruger kan jo ikke bruge teoretiske hastigheder til en pind - kun de reelt opnåelige på den adresse, man har brug for at kunne komme på nettet.

Jeg husker magasinet Mobils test sidste år, hvor 3 vandt med et par mulehår foran TDC. Forskellen var absolut ikke så stor, som den tidligere har været.

Jeg synes det er spændende at følge med i ræset om hastigheder på mobilt internet, og jeg har da også selv fornemmelsen af, at 3 formentlig stadig har et (omend lille) forspring. Mobilt internet er jo deres kerneforretning, så de er nødt til at være fremme i skoene på området, og det er jo bare fedt for os forbrugere :o) Jeg glæder mig i hvert fald til at se en seriøs test af mobilt bredbånd i 2011 så vi kan se, hvor meget der er blevet rykket på de reelle hastigheder.

0 0

Om brug af cookies