Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sådan får du iTunes Match i dag!

Sådan får du iTunes Match i dag!

Her er en lille guide til hvordan du får adgang til iTunes Match i Danmark.

Siden Apple for nyligt åbnede for iTunes Match-tjenesten i USA, har jeg kigget misundeligt på.

Apple har lovet at tjenesten kommer ud i flere lande næste år, men lille Danmark er ikke med i den eksklusive klub. Og jeg tvivler på, at vi står øverst på listen til at komme med indenfor de næste par år - se bare, hvor længe vi måtte vente på at kunne købe film i iTunes.

Heldigvis findes der ninjatricks, der åbner dørene til iTunes Match - og vi guider dig igennem her. Du skal dog vide at du overtræder Apples brugeraftaler, hvis du følger guiden, og din konto kan risikere at blive lukket ned. I allerværste fald.

Det behøver du...

For at komme i gang med iTunes Match, har du brug for to ting: En konto i den amerikanske iTunes og et amerikansk kreditkort.

Kontoen er relativt nem at oprette, du kan følge vores guide her: Køb film og tv-serier i iTunes USA, eller du kan Google på "amerikansk iTunes-konto."

Det er straks værre at få neglene i et amerikansk kreditkort. Men muligt. Hos tjenesten iTunes-giftcards.com kan du købe et prepaid American Express kreditkort med 25 dollars - præcis nok til et års abonnement på iTunes Match.

Du skal naturligvis ikke vente på at kortet kommer fysisk til din postkasse, nej, de nødvendige oplysninger sendes til dig per mail.

Et Amex-kort med pålydende på 25 dollars koster 40 dollars, hvilket er omkring 240 danske kroner.

God fornøjelse...

Læs også:
- Baggrund: Hvad er iTunes Match 

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

felixen 23-03-2012 15:53:54

Ved godt det er et gammelt oplæg jeg skriver på, men håber alligevel nogen kan hjælpe :)

0 0
felixen 22-03-2012 18:57:59

Jeg har både et dansk og et amerikansk apple iD. Jeg bruger sjældent det amerikanske - det er kun når jeg skal leje film. Det danske er jeg selvfølgelig logget ind med hele tiden på mine forskellige apple devices.

hvis man nu følger den her guide, kræver det så at man logger ind på sin iPhone med sit amerikanske account hver gang man vil høre det musik man har liggende i iTunes match? Og så er det bare ikke tilgængeligt så længe jeg er logget ind med mit danske account, eller hvordan?

tak!

0 0
Adam Nielsen 17-01-2012 22:26:53

Jeg købte en kreditkort kode herfra: http://www.buyfrompowerseller.com/itunes-match-prepaid-credit-card/

Og det gik fint og smertefrit. Ja, der er en merpris på 13 $, men det passer nok meget godt på, hvad iTunes Match kommer til at koste herhjemme når/hvis det kommer.

... Og så skulle det da lige prøves.

0 0
Robert 23-11-2011 13:28:51

Jeg synes virkelig vi må stoppe op og tænke os om, når man på blogs og nyhedssider giver instruktioner i hvordan man ulovligt kommer til indhold på nettet.

Du skriver endda de vil lukke kontoen hvis de opdager det? Men er det alt? Hvad med retsligt efterspil?

Så sent som i går så jeg en guide på B.T. hvordan man får adgang til det nye Google music, en af landets største aviser!!! Hvis det ikke er moralsk fordærv så ved jeg ikke hvad. Aviser og nyhedssites er meningsdannere og hvis de lærer ungdommen at det er ok at omgå regler ogrettigheder hvor ender vi så henne?

Men nu hvor du er igang hvad så med en guide til nybegynderne hvordan man torrenter de nyeste hollywood film? Eller evt gennem nyhedsgrupper - det kunne være megafedt.

0 0

Om brug af cookies