Sådan får du iTunes Match i dag!

Her er en lille guide til hvordan du får adgang til iTunes Match i Danmark.

Sådan får du iTunes Match i dag!

Siden Apple for nyligt åbnede for iTunes Match-tjenesten i USA, har jeg kigget misundeligt på.

Apple har lovet at tjenesten kommer ud i flere lande næste år, men lille Danmark er ikke med i den eksklusive klub. Og jeg tvivler på, at vi står øverst på listen til at komme med indenfor de næste par år – se bare, hvor længe vi måtte vente på at kunne købe film i iTunes.

Heldigvis findes der ninjatricks, der åbner dørene til iTunes Match – og vi guider dig igennem her. Du skal dog vide at du overtræder Apples brugeraftaler, hvis du følger guiden, og din konto kan risikere at blive lukket ned. I allerværste fald.

Det behøver du…

For at komme i gang med iTunes Match, har du brug for to ting: En konto i den amerikanske iTunes og et amerikansk kreditkort.

Kontoen er relativt nem at oprette, du kan følge vores guide her: Køb film og tv-serier i iTunes USA, eller du kan Google på “amerikansk iTunes-konto.”

Det er straks værre at få neglene i et amerikansk kreditkort. Men muligt. Hos tjenesten iTunes-giftcards.com kan du købe et prepaid American Express kreditkort med 25 dollars – præcis nok til et års abonnement på iTunes Match.

Du skal naturligvis ikke vente på at kortet kommer fysisk til din postkasse, nej, de nødvendige oplysninger sendes til dig per mail.

Et Amex-kort med pålydende på 25 dollars koster 40 dollars, hvilket er omkring 240 danske kroner.

God fornøjelse…

Læs også:
Baggrund: Hvad er iTunes Match 

Det sidste nye

Siden redaktionen publicerede denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 23/11/2011 blev bolden spillet videre med en ny vinkel på iOS 5.0.2 bliver muligvis forsinket – Du finder artiklen her. Tematikken er fortsat aktuel. Klik her for de sidste nyheder..