Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sådan finansieres dansk smartphone

Sådan finansieres dansk smartphone

At fremstille en smartphone er dyrt. Men hvor får den danske mobilproducent Lumigon egentlig pengene fra? Det får du svaret på i dette indslag.

Mobilbranchen er ikke alene en svær branche at komme ind i, men også en meget dyr branche at begive sig i kast med. Den danske mobilproducent Lumigon kommer i nedenstående indslag nærmere ind på, hvor de får pengene fra, der skal finansiere smartphonen T2.

Lars Gravesen, direktør for Lumigon, fortæller, at de har to norske investorer og en dansk investor i ryggen. Han lægger ikke skjul på, at udviklingen er dyr, og at han synes, det er ærgerligt, der ikke er noget tilskud fra det offentlige. Gravesen mener, at et tilskud vil gøre tingene nemmere for folk, som ønsker at lave danske eksportsucceser.

Investorerne er norske Otto Kalvø, Jan Gunnar Næss og danske Peter Wilmar Christensen, som tidligere stod bag KiSS Technology og også har en fortid i teleselskabet OnFone ApS.

Lumigon er også fortrøstningsfulde omkring fremtiden. For at nå break-even skal der sælges omkring 100-200.000 enheder af Lumigon T2.

Undervejs i projektet har investorerne også tvivlet, men har dog holdt ved, og tiltroen er der atter også til, at projektet kan blive en succes.


Se også:
 - Lumigon vil satse på Asien
 - Derfor blev Lumigon T1 aldrig til noget
 - Infernal er stadig med på Lumigons mobil

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kim 16-03-2012 11:48:06

Han lægger ikke skjul på at udviklingen er dyr, og at han synes det er ærgerligt, der ikke er noget tilskud fra det offentlige.

Læs mere: http://www.mobilsiden.dk/nyheder/sadan-financiers-dansk-smartphone,lid.20108/#ixzz1pH9KHu4A

0 0
Mobilsiden.dk 16-03-2012 12:46:55

Hej Kim,

Tak for dit skarpe øje.
Det er hermed justeret :)

0 0
Allan 16-03-2012 13:06:17

Når vi nu er i gang med korrekturlæsningen, så hedder det altså "finansieres" på dansk i stedet for "financiers"... (i overskriften).

Længere nede i artiklen skal det være "fremtiden" i stedet for "fremtide" og "skal" i stedet for "kal".

Det er vist fredag i dag... ;-)

0 0

Om brug af cookies