Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sådan følger du dagens lancering af HTC's nye telefon

Sådan følger du dagens lancering af HTC's nye telefon

HTC løfter i aften klokken 18:00 sløret for sin nye smartphone ved en stor event i New York. Sådan følger du med hjemmefra.

I aften klokken 18:00 dansk tid går det løs, når HTC præsenterer sin nye Android-telefon, som rygter og lækkede oplysninger længe har teaset for i adskillige måneder: HTC One A9.

Læs også: Officielt: Nyt flagskib fra HTC næste uge

Traditionen tro foregår eventen ved at du kan livestreame den direkte hjemme fra din egen stue og følge med i, hvad HTC har af nyheder dette efterår. Til det formål har HTC oprettet hjemmesiden htc.com/launch, hvor en YouTube-video tæller ned til eventens begyndelse. Du kan også se livestreamen direkte i videoen herunder.HTC har også allieret sig med streamingtjenesten af musik, TIDAL, som debuterer med en såkaldt ”TIDAL X”-koncert på scenen med artister som Jay Z, Beyoncé, Usher, Lil Wayne, Nicki Minaj og T.I.

(Foto: @evleaks)
(Foto: @evleaks)

Rygter om One A9-model i månedsvis

Det er i dag reglen snarere end undtagelsen, at kommende smartphones bliver afsløret af forskellige kilder, og det samme er tilfældet med HTC’s nye model, som med stor sandsynlighed får navnet One A9.

At dømme ud fra den altid velinformerede Twitter-tipster, evleaks, kan du på designfroten forvente blødere kanter end tidligere HTC-modeller, mens der stadig er designtræk fra forårets topmodel, One M9, at spore.

Læs også: HTC One A9 rygtes nu med mere beskedne specifikationer

De rygtede specifikationer lyder på samme Full HD-opløsning, men denne gang på et lidt mindre skærmareal på 5”. Processoren bliver Qualcomms Snapdragon 617, som består af otte kerner, sammen med 2 GB RAM. Af lagerplads vil der være 16 GB at råde over, som kan udvides med et microSD-kort. Batteriets kapacitet bliver ifølge rygterne i den noget lavere ende – nemlig 2.150 mAh.

Om rygterne viser sig at holde stik, vil altså vise sig i løbet af aftenen, når eventen skydes i gang.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies