Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sådan følger du med i Googles Nexus-event i aften

Sådan følger du med i Googles Nexus-event i aften

I aften klokken 18:00 dansk tid skydes Googles store event i gang, hvor de to Nexus-smartphones og Android 6.0 Marshmallow præsenteres. Sådan følger du med.

Der er blot få timer til Google afslører alle firmaets store nyheder for dette år. Det kan næppe komme som nogen overraskelse, at det drejer sig om den kommende Nexus 5X fra LG samt den større og dyrere Nexus 6P fra Huawei.

Læs også: Nexus 6P kommer med ’Ultrapixels’ og topspecifikationer

Hvordan følger du så med, når det hele går løs klokken 18? Google har endnu forholdt sig forholdsvis tavse omkring, hvordan du kan følge med hjemmefra, men forventningen er, at der kommer en livestream frem på Googles YouTube-kanal, som det plejer at være tilfældet ved disse store events. Når, og hvis, denne viser sig at komme frem, vil den straks blive indlejret i denne artikel. Hold derfor et vågent øje her op til lanceringen.

Det kan du forvente fra Google i aften

Google, LG og Huawei kan formentlig skrive sig ind i historiebøgerne som værende det firma og de producenter med flest lækkede detaljer forud for præsentationen. Utallige billeder, interne dokumenter og oplysninger er spredt, og der er derfor ikke mange oplysninger om de to produkter, der resterer.

Læs også: Billig streaming: Flere nye Chromecasts på vej

Det bliver altså en Nexus 5X fra LG, en Nexus 6P fra Huawei og to Chromecasts, som du kan forvente – som minimum. Rygter går også på en konkurrent til Microsofts Surface eller Apples iPad Pro. Det bliver en tablet på 10,2” med navnet Google Pixel C, som ikke vil køre ChromeOS, men derimod Android.

Den nye Android-version, Marshmallow, bliver uden tvivl også demonstreret i sin færdige form efter 3 måneder med betaudgaver. Google Fotos-app kan du også forvente nyheder omkring - heriblandt at Chromecast-understøttelse vender tilbage. Mobilsiden dækker også alle de store nyheder fra eventen i løbet af aftenen.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies