Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sådan kan du fejre Valentins Dag via mobilen - 6 app tips

Sådan kan du fejre Valentins Dag via mobilen - 6 app tips

Valentins Dag er de elskendes dag, men vi giver ikke kun tips til dig der er i forhold - men også til, hvad du kan gøre denne dag, hvis du er single.

Valentins Dag, der fejres 14. februar, er også kaldet ”de elskendes helligdag”. Og det er kendt, at par udveksler kort, blomster, chokolade eller en andre former for gaver den dag.

I dansk regi er det en forholdsvis ny tradition, og heller ikke alle har taget den til sig. Men internationalt er det en meget gammel tradition, som særligt er stor i Amerika.

Mange danskere har dog også den holdning, at Valentins Dag egentlig blot er opfundet af blomsterhandlere m.m. der kan tjene penge på denne dag.

En ting er dog sikkert, og det er, at der i diverse applikationsbutikker er en bunke Valentins-applikationer.

Hvilke Valentins Dag udsmykning, applikationer m.m. som er ”must haves”, kommer vi med vores bud på herunder. Har du andre forslag – skriv da dine i kommentarfeltet herunder.

Interflora

Applikationen fra Interflora er et ”must have” for alle, som enten er forelsket eller blot ønsker at give blomster, vin, chokolade til en de elsker på denne dag.

Det kan også være forældre, gode venner – og behøver altså ikke kun være ens udkårne.

Du kan downloade applikationen gratis i Android Market og App Store.

Kino.dk

Har du en kæreste, en du dater eller bare lyst til en tur i biografen på denne dag, så er Kino.dk også en ”must have” applikation. Her kan du se hvilke film som går i nordisk films biografer.

Hvilken film ønsker du at se, hvad tid osv. du får svar på det hele i denne app.

Applikationen er gratis og kan downloades i både Android Market og App Store.

Dating.dk

Valentins Dag er som de fleste ved de ”elskendes dag”, og har du derfor ikke en ”speciel one” – så kan du overveje om du skal hoppe ind i dating livet. Du kan blandt andet downloade Danmarks største datingsite Dating.dk’s applikation.

Du kan få adgang til din post, dine matches og meget andet på Dating.dk (du skal dog være medlem).

Applikationen er gratis at downloade i både Android Market og App Store, men kræver du er medlem på Dating.dk før du får noget ud af den.

Kærlighedsbeskeder

Er du ikke selv den største romantiker, så kan du downloade alverdens applikationer, der kan hjælpe dig med at skrive søde beskeder til din udkårne.

Vi har fundet en i Android Market, en i App Store og en i Windows Marketplace – alle applikationerne er gratis at downloade.

Tom’s Love Letters

Send smukt designede Valentins kort til dine kære. Det er Talking Tom og Angela der pryder kortene, og deres forelskelse spirer. Du kan vælge mellem ni forskellige kort, tre forskellige sange og du kan selv vælge teksten du ønsker.

Kortene kan deles via MMS, e-mail eller Facebook, så du kan vælge om hilsnen skal være mellem dig og den heldige – eller den skal ud på Facebook.

Tom’s Love Letters kan downloades gratis i Android Market og App Store.

Ønsker du andet Valentins Dag pynt på din smartphone, så er alle applikationsbutikkerne fyldt med diverse Valentins ringetoner, temaer, wallpapers, spil og hvad hjertet ellers begærer.

Say I Love You!

Lær at sige “Jeg elsker dig” på mere end 30 forskellige sprog.

Applikationen hjælper dig med at sige og skrive ”Jeg elsker dig, samt  viser hvordan du på tegnsprog siger ”Darling, I Love You” og ”I Love You”.

Applikationen er gratis og kan downloades i Windows Marketplace.


Læs også:
 - Danskerne flirter og frier på sms

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Michael 15-02-2012 01:54:52

Vi har ikke noget der hedder "Valetins Dag". Det findes kun i USA. Det samme gælder Halloween.
Det vare vel heller ikke længe før vi skal fejre jul den 25. og pakke gaver ud om morgenen...

0 0
Om brug af cookies