Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sådan kan du holde Valentins Dag via mobilen

Sådan kan du holde Valentins Dag via mobilen

TIPS: Valentins Dag er de elskendes dag, men vi giver ikke kun tips til dig der er i forhold - men også til, hvad du kan gøre denne dag, hvis du er single.

Roser på Valentine's Dag (Foto:  Mobilsiden.dk)
Roser på Valentine's Dag (Foto:  Mobilsiden.dk)
Foto: Mobilsiden.dk

Valentins Dag, som fejres verden over den 14. februar, er også kaldet ”de elskendes helligdag”. Og det er kendt, at par udveksler kort, blomster, chokolade eller en andre former for gaver den dag.

I dansk regi er det en forholdsvis ny tradition, og det er også langt fra alle, som har taget den til sig. Men rundt i verden er det en meget gammel tradition, som særligt har kronede dage i Amerika.

Mange danskere har dog også den holdning, at Valentins Dag egentlig blot er opfundet af blomsterhandlere m.m. der ser det som en ekstra mulighed, at tjene gode penge på denne dag.

En ting er dog sikkert, og det er, at der i diverse applikationsbutikker er en bunke Valentins-applikationer. Nogle bedre og mere brugbare end andre – og selv også spil er gået i Valentins-humør.

 - Where’s My Water? og Where’s My Perry? – klar til Valentine

Hvilke Valentins Dag udsmykning, applikationer m.m. som er ”must haves”, kommer vi med vores bud på herunder. Har du andre forslag – så kan du skrive disse i kommentarfeltet herunder.

Interflora

Applikationen fra Interflora er et ”must have” for alle, som enten er forelsket eller blot ønsker at give blomster, vin, chokolade til en de elsker på denne dag.

Det kan også være forældre, gode venner – og behøver altså ikke kun være ens udkårne.

Du kan downloade applikationen gratis i Apples App Store og Google Play Store.

Dating.dk

Valentins Dag er som de fleste ved de ”elskendes dag”, og har du derfor ikke en ”speciel one” – så kan du overveje om du skal hoppe ind i datinglivet. Du kan blandt andet downloade Danmarks største datingsite Dating.dk’s applikation. 

Du kan få adgang til din post, dine matches og meget andet på Dating.dk (du skal dog være medlem).

Applikationen er gratis at downloade i både Apples App Store og Google Play Store, men kræver du er medlem på Dating.dk før du får noget ud af den.

Valentine’s Day Music Radio

Du har inviteret din kæreste eller ham/hende hjem til romantisk hygge med noget god mad, men mangler noget musik der kan gøre stemningen romantisk.

Applikationen Valentine’s Day Music Radio giver dig mulighed for, at lytte til de bedste love-songs.

Du kan dele dine favorit numre på Facebook og Twitter, samt se sangens titel eller albumcoveret – så du altid kan finde sangen igen. Det kan jo være I får jeres ”egen” sang denne dag.

Skal I falde i søvn arm i arm til den romantiske musik, så er der mulighed for, at sætte sleeptimer.

Applikationen gør det muligt, at købe musikken via iTunes Store efterfølgende.

Applikationen er gratis at downloade i Apples App Store.

Hotels.com

Har du og kæresten problemer med at vente til I kommer hjem og lyder ”get a room” bekendt? Så er denne applikation uundværlig.

I kan hurtigt og nemt få overblik over hvilke ledige hotelværelser, som er i nærheden – og endda booke direkte fra applikationen. Der er i øvrigt ofte lidt ”last minute” priser, som måske tager 10 procent af prisen.

Du kan downloade applikationen gratis i både Apples App Store, Google Play Store og Windows Phone Store.

Tom’s Love Letters og Angela’s Valentine

Send smukt designede Valentins kort til dine kære. Det er Talking Tom og Angela der pryder kortene, og deres forelskelse spirer. Du kan vælge mellem ni forskellige kort, tre forskellige sange og du kan selv vælge teksten du ønsker.

Kortene kan deles via Facebook, Twitter eller e-mail, så du kan vælge om hilsnen skal være mellem dig og den heldige – eller den skal ud på de sociale netværk.

Tom’s Love Letters kan downloades gratis i Apples App Store og Google Play Store.

Du kan også downloade applikationen Angela’s Valentine, som byder på 10 forskellige postkort – der ligesom Tom’s Love Letters kan deles enten via mail, Facebook eller Twitter.

Download Angela’s Valentine gratis i Apples App Store og Google Play Store.

Ønsker du andet Valentins Dag pynt på din smartphone, så er alle applikationsbutikkerne fyldt med diverse Valentins ringetoner, temaer, wallpapers, spil og hvad hjertet ellers begærer.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies